Pilav ve lokmaya ragmen bugun eksi geldim 100.4 geldimCanım lokma pilav fazla olmuş cidden ara öğünde fazla olmuş. Sana 3 mil leslie cezası verelim mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pilav ve lokmaya ragmen bugun eksi geldim 100.4 geldimCanım lokma pilav fazla olmuş cidden ara öğünde fazla olmuş. Sana 3 mil leslie cezası verelim mi![]()
Akşam ekmek olduğu için mantı olmamış canm sabahki reçelle yağlı katmerde olmamış. Sana bugünkü sporun dışında 40 dk yürüyüş cezası verelim mimenüm
sabah 11.00
avuç içi kadar katmer
1/2 kk peynir
1 tk reçel
3 ceviz
akşam 16.00
1 dilim ekmek
1 tabak karışık ot kavurması
yoğurt
3 kaşık mantı
1 dolu kaşık haydari
su 1.5 lt
spor yok
O zaman 20+20 iki defa eliptikte anlaşalım aşağısı kurtarmaz3 mil agir gelebilir. 30 do eliptikte anlasalim![]()
Menü, spor vs güzel ama akşam 1 servis kaşığı daha ne yedin?????Sabah;
peynirli omlet
3 zeytin
Salata, domates
ara;
türk kahvesi
Akşam;
1 servis kaşığı çorba
1 servis kaşığı
4 küçük fırında kaşarlı mantar
2,5 lt su,
1 saat yürüyüş
Yemeseydin 99u görürdün o zamanPilav ve lokmaya ragmen bugun eksi geldim 100.4 geldim![]()
Yapmaya caliscam canimO zaman 20+20 iki defa eliptikte anlaşalım aşağısı kurtarmaz![]()
Ayy bu ara neden yazamıyorum acepMenü, spor vs güzel ama akşam 1 servis kaşığı daha ne yedin?????
Menün harika 10 numara 5 yıldızAyy bu ara neden yazamıyorum acepkabuska yemiştim
![]()
Kaç çıktın ?Normalde bugün tartıyı kaldıracaktım beni çok mutlu edince ellemedim![]()
Ok canım.Akşam ekmek olduğu için mantı olmamış canm sabahki reçelle yağlı katmerde olmamış. Sana bugünkü sporun dışında 40 dk yürüyüş cezası verelim mi![]()
E az kaşmış 99 aPilav ve lokmaya ragmen bugun eksi geldim 100.4 geldim![]()
Evet cok heyecanlandim hemen birseyler yapıp pazartesi 99 goreyim inşallahE az kaşmış 99 abugün çok dikkat et büşra
![]()
Haftasonları kaçaamak yapmaktan kaçamıyorum ama eşim akşama sosisli istiyorMenün harika 10 numara 5 yıldız![]()
Kaç gördünnNormalde bugün tartıyı kaldıracaktım beni çok mutlu edince ellemedim![]()
Ayyy çok güzell tebrikler 3lerden kurtulcaksın pazartesiye benceePilav ve lokmaya ragmen bugun eksi geldim 100.4 geldim![]()