Bebatm bikmis denilecek kadar bitkin...

Gece_mavisiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
5
1
1
31
4 yıl olucak evliyim 3 yaşında bir çocuğum var çok skntı yaşadım detaya inmicem o kadar en care buraya yazmak istedim . Kadın olmak .. eşimle severek evlendim 4 yıldır düzenli bir aile hayatımz yok maddi manevi hiç bir skntı bitmedi eşim eve gelmz işten gelir yemek yer çıkar bazen sabaha karsi bazen gce yarısı bnse 4 yildir hiç bir sosyal aktivtesi olmayan arkadslk sosyellik carsi pazar market hiç bisi evimde oturp cocuguma bakiorm henüz yaşım 24 yaşamak istiyorum bende nefes almk o kadar bunaldmki hayattan kapandim eşim istedi için kilo aldım aylar oldu saçima tarak sürmyrm çok yoruldum herseydn

başlığa ne yazdın sen anlamadım ben cnm ayrıca kimsenin lafıylada kapanma senin hayatın açık olmak istiyosan açıl madem öyle istiyomuş kapalı alsaymış ve bu kadar bunalmana sebep ne aranız nasıl

İnsan içine girmez eve gelir yemek yer çıkar dışarı hayatı var kotu aliskanliklari eve gelir yemek yer çıkar Otel gibi kaçta geldini bilmem evli bi koca özlednde telden arar mi karisini işi düştugu zamn oda o kadar çok doluyum ki şuraya hangisini yazicam bilmiyorum

Şimdi böyle bir adamdan ne diye çocuk yaparsın ki ? Hep mi böyleydi ..
Yani çekmene gerek Yok diye düşünüyorum Adam evine çocuğuna bakmıyor aldatıyor mu alkol mu kullanıyor belli değil..
Bırak bu adamı sana koca çocuğuna baba olmaz..

20 yaşında evlenmiş evlenir evlenmez çocuk doğurmuşsun. Hatalar zinciri. Bence bu zinciri daha da uzatmayın, henüz çoook gençsiniz, evine karısına çocuğuna bakmayan hiç zaman ayırmayan adamla güzelim ömrünüzü çürütmeyin. Boşanın daha mutlu olursunuz. Daha güzel bi hayat kurarsınız

Çok düşündüm çok istedim ama çocuğum rahatsz sürekli kontrolleri oluyor ataklari kendi ailemin bunu karsilayacak ne ati ne arabasi nede maddi imkani var careszlk yoksa neden şu yaşta bu hayatı yasayaym onume hep bi engel elim kolum bağlı nefes alıyorm ama nasıl yaşıyorum bilmiyorum

boşa kocayı. mazaret üretme . O çocuk için nafaka vermek zorunda zaten. Işe de girersen iyi olur. Kendin etmiş kendin bulmussun. 20 yaşında bulunmaz hint kumaşı gibi kocaya kac sonra birde bebek ... nasıl bir hayat bekliyor dun ki ? Bari bundan sonrasını kurtar. Giden 4-5 yıl olsun 45 değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…