• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi BEBE BİSKÜVİSİ

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mrc-ymn

Üç Prensin Tek Prensesi S-M-Y
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.347
1.235
133
35
Kızlar merhaba
Çok kısa bir şey sormak istiyorum
Ben küçük oğlumu uyuturken süt veriyorum sadece süt
Doktorumuz bisküvili ballı verirsen arkasından çay kaşığı ile su vermen lazım içerse sade ver dedi o yüzden sade veriyorum
Size sorum şu diyorlar ki sade süt tutmaz çocuk acıkır bebe bisküvili ver
Sizce doğru mu?
Ne diyorsunuz?
Teşekkür ederim:)

Ben şahsen bebe bisküvili verirdim baya tok tutardı.. sade süt çabuk acıktırıyor.. bebe bisküvili verin sonrasında da su verin öyle daha iyi olur ;)

Kızlar merhaba
Çok kısa bir şey sormak istiyorum
Ben küçük oğlumu uyuturken süt veriyorum sadece süt
Doktorumuz bisküvili ballı verirsen arkasından çay kaşığı ile su vermen lazım içerse sade ver dedi o yüzden sade veriyorum
Size sorum şu diyorlar ki sade süt tutmaz çocuk acıkır bebe bisküvili ver
Sizce doğru mu?
Ne diyorsunuz?
Teşekkür ederim:)
Hayır canım süt de tok tutar ama piskuvi de olursa daha uzun süre tok kalır .

Ben şahsen bebe bisküvili verirdim baya tok tutardı.. sade süt çabuk acıktırıyor.. bebe bisküvili verin sonrasında da su verin öyle daha iyi olur :KK66:
Ama suyu çay kaşığı ile vermem lazımmış
Dişlerindeki sütü temizlemesi için yoksa dişleri çürürmüş
E süt bitene kadar uyuduğu için
Çay kaşığıyla içiremiyorum

Bebe bisküvileri çok fazla katkılı ve şekerli şeyler değil mi zaten? Ufacık çocuğun bünyesine o kadar şeker sokmak mantıklı değil bence.
Vermiyorum ama işte gece uyanıp ağlıyor
Gene süt ısıtıp verene kadar susmuyor
Acaba dedim işte

Ama suyu çay kaşığı ile vermem lazımmış
Dişlerindeki sütü temizlemesi için yoksa dişleri çürürmüş
E süt bitene kadar uyuduğu için
Çay kaşığıyla içiremiyorum
Uyandığı zaman verirsiniz sizde bi sorun olmaz.. devamlı yapmazsınız bi bebe bisküvili verirsiniz bi sade uyanık olduğu zamanlarda da su içirirsiniz hiç bi sorun olmaz.

16 aylik bi bebek icin cok gec degil mi saat.buyume hormonunun iyi salgilanmasi icin aksam 10da derin uykuya gecmis olmasi lazim.hem sizin icin de o saatte uyumasi zor olmuyor mu?16 aylikken ben emzirdigim icin gece beslenmesi konusunda yardimci olamayacagim malaesef

Çok büyük artıları yok bebe bisküvisi in onu vereceginize süt öncesi güzel mama lar hazırlayabilirsiniz doyurucu

Burda mama üzerinden yarışma başlatıldı ve çok güzel tarifler var https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Öncesinde yediriyorum zaten
16 aylık olduğu için hemen hemen herşey yiyor
Ama gece uyanması problem
Çünkü ağlıyor sütü gelene kadar
Belki sabaha kadar uyur

16 aylik bi bebek icin cok gec degil mi saat.buyume hormonunun iyi salgilanmasi icin aksam 10da derin uykuya gecmis olmasi lazim.hem sizin icin de o saatte uyumasi zor olmuyor mu?16 aylikken ben emzirdigim icin gece beslenmesi konusunda yardimci olamayacagim malaesef
Gündüz biraz fazla uyutuyorlar
Birde abimiz var 5 yaşında o uyumadan küçüğü uyutmam pek münkün değil
Abisi 32 ay emdiği için bende acemiyim bu konuda:)

Koyu mama hazırlayip onu sütle kıvamıni açıp verebilirsiniz .
Meyveli ,pirinç unlu vs vs .....

Back
X