Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben deneyim olarak kraft matrix kullanıyorum kolları baston tipi olansan çok memnunum az yer kaplıyo ve çok konforlu ama diğerini bilmiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/151668-bebek-arabasi-5.html#post13017345
arabanın fotoğrafı bu linkte var.
Çok büyük değilmi? bana biraz büyük geldi de biraz da o sebepten vazgeçtim krafttan/baston tipi olabiliyor evet) diğeri çok kibar geldi bana ama kullanışlımı bilmiyorum
![]()
tekerleri havalimi bilmiyorum ama cok konforlu gorunuyor,,,zaten baby confort siradan bi marka degil cok pahali ve kaliteli..Bende araba koltugunu aldim ikinci el ama o bile pahaliya maal oldu,henuz kullanamiyoruz ama her yonuyle rahat...
![]()
ben sipariş etim canım ama halal maxsi cosi taxsimi alsaydım diyee düşünüyorum hala kararsızım güzel bi araba ama içimm rahat degil hala araştırıyorum
bana bebe confort daha kaliteli geldi, söylediğin ürünü de inceledim netten bence bu daha güzel için rahat olsun yerimseniben
canım yorumunuu okuduktan sonra degiştirmedim geldi evett çokk hoşş ve çokk kulanışlıı açtımm odasında duruyo arada evin içinde sürüyommgören delimi ne der eşimde bakıyom odaya giriyo bebek arabasıyla çıkıyo ilk çocugumuz ondanmıdırr komikizzz yani iama mükekmll bencee ben çok beyendimm herşeyiylee kalitelii görenlerde çok beyeniyo