goruntu cok hostu oto koltugu ıle uyumlu set seklınde fıyat olarakta uyguna geldıgını dusunduk ve aldık loalayada da goruntu olarak cok benzıyor aralarında ne gıbı fark var pek bılmıyorum ama sımdı ıade edıp oto koltuksuz loula almak daha mı mantıklı olur bılmıyorum gercekten kafam cok karıstı:)
oto koltugu 1 yasına kadar kullanılıyor dedıgınız gıbı cok fazla kullanılmayacaksa tabııkı sadece arabada alınabılır guvenlık acısından 1 yıl oto koltugunu kullanır dıye kesınlıkle almalıyız dıye dusunmustuk.
sımdı kararsız kaldım.
evet loola modelınde sadece puset var oto koltugu ıcınde degıl bu model oto koltugu ıle beraber satılıyor.
fıyata dahıl.
dun bır kere daha kutusundan cıkarıp kurdum ve gercekten hem sık hemde uygun umarım kullandıgımızdada beklentımızı karsılar.
goruntu olarak dıger pahalı urunlerden bır farkı yok kullanısıda eger oyleyse gercekten okadar para verıp marka dıye dıger urunlere okadar para vermeye gerek yok.
Ben de aynı ürünü dün joker mağazasından aldım .çok araştırdım kalitesi ve fiyatıyla çok güzel bir ürün . Bebek arabasında olması gereken tüm özellikler var . çok araştırdım bu ürünü seçerken . Bu arada bebe confort maxı cosı nin yan ürünü . Youtube da videolarını görebilirsin. Hayırlı ve güzel günlerde kullanırız inşallah.
biz de bebe confort streety modelini beğenerek aldık ama araba koltuğunun yeni doğan için çok uygun olamayabileceğini düşünüyoruz. dediğiniz gibi çocuk 2 büklüm olabilir. yeni doğan için bu araba koltuğunu kullanıp memnun kalan var mıdır? çok kararsız kaldım :18:
bebe confort streety travel sistem kullanan biri olarak çokk memenunun pusetinden de oğlum 3600 doğdu 7,5 aylık 9 kilo halada sığıyor iki büklümde olduğu yok sadece sıkılmasın ne kadar olsa alanı dar diye ben diğer parçyı kullanıyorum ama bazen kolaylık olduğu için pusetinede koyuyorum çok kaliteli sağlam ve güzel bi ürün alacak olanlara tavsiye ederim sormak istediğiniz bişey olursa her türlü yardımcı olabilirim
bizde dün joker mağazasından elea modelini ve ana kucağını aldık.%25 kampanya yapmışlar ana kucağı nerdeyse bedavaya geldi.
Lilies ve bucus bende dün aldım bebe confortun streety modelını.Henuz kullanmadık ama kullanan bır arkadasımın tavsıyesı uzerıne aldım sanırım memnun kalırız gıbı gelıyor.Cunku cok kalıtelı ve cok kolau kapanıyor.Kapandıgında da en kucuk olabılen modele sahıp.Suan jokerlerde kampanyada bu urun bence kampanya bıtmeden kacırmayın:))
biz de dün aldık BEBECONFORT LOOLA travel sistem olarak 900tl ye aldık indirimdeymiş alacak onlar joker mağazalarına bi baksın 1200 den 900 e inmiş =)
Ben bugün aldım Konuyada gecıktım hali ile ama okuyan biri olursa temizliği hakkında bilgi verebilir mi ?Ben 7 aydır streety i kullanıyorum arkadaşlar. Ben de başta çok çekinerek almıştım yorumların azlığı nedeniyle. Size memnun olduğum ve olmadığım yönerini yazayım fikriniz olsun.
Araba koltuğunda kızım çok rahat etti ilk başta onu söyleyeyim. Hatta uyumakta zorlandığında oraya yatırıp uyuttuk. Tabi ki ağır bu yüzden sorun oluyor ben bebeğim içindeyken taşıyamıyorum ama bu bütün ana kucaklarında var.
Asıl mekanızması olan ana kucağını koyduğumuz şey (ismi aklıma gelmedi:)) katlanması açısından çok kolay katlanıyor. Tek elle yapabilirsiniz. Ağırlığı da çok iyi. Hantal değil. Ayrıca kullanılan mazeme gerçekten çok iyi sağlam yapılmış. Ancak çok taşlı engebeli yolda verimi iyi deil sürmesi zor oluyor. Ama ben alışveriş merkezinde düz yolda kullanıcam derseniz hiç bir sorun çıkmaz.
Fiyat performansı açısından bence iyi bir ürün. Ben sadece chicco nun ürünlerini denemiştim mağazada bebe confort almadan önce, streety onlara göre çok daha kullanışlı gelmişti bana. Sorunuz olursa sorabilirsiniz arkadaşlar benim aklıma kullanımla ilgili bu konular geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?