Doğuma Hazırlık Bebe Confort Streety Travel Sistem Kullanıp Memnun Kalanlar Önerileriniz.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bizde dün joker mağazasından elea modelini ve ana kucağını aldık.%25 kampanya yapmışlar ana kucağı nerdeyse bedavaya geldi.

Bebe confortun strrety modelini düşünüyorum ben de. Hatta bugün gidip alcam snaırım. Kullananlardan memnun olmayan var mı?

bizde dün joker mağazasından elea modelini ve ana kucağını aldık.%25 kampanya yapmışlar ana kucağı nerdeyse bedavaya geldi.

arkadaşlar bende streety modelini almayı düşünüyorum alıp da kullananlar ne düşünüyorsunuz? kullanışlımı? yabancı sitelerdeki yorumlarda pek düz olmayan yollarda sürmesi çok zor falan yazmışlar öylemi gerçekten? kullananlar yorum yaparsa çok sevinirim çünkü hem beğendiğim hemde arabamızın bagajına sığabilecek neredeyse tek model bu :)

bebe confort streety hakkında kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.bgn baktık ve hoşumuza gitti kullanımı nsl acaba?

Lilies ve bucus bende dün aldım bebe confortun streety modelını.Henuz kullanmadık ama kullanan bır arkadasımın tavsıyesı uzerıne aldım sanırım memnun kalırız gıbı gelıyor.Cunku cok kalıtelı ve cok kolau kapanıyor.Kapandıgında da en kucuk olabılen modele sahıp.Suan jokerlerde kampanyada bu urun bence kampanya bıtmeden kacırmayın:))

teşekkürler herasles :) görüntüsü kapanışı falan benim de çok hoşuma gidiyor ama kullanımından tereddüt ediyorum kullananların fikrini merak ediyorum o yüzden :) ama arkadaşın tavsiye ettiyse iyi o zaman :)

biz de dün aldık BEBECONFORT LOOLA travel sistem olarak 900tl ye aldık indirimdeymiş alacak onlar joker mağazalarına bi baksın 1200 den 900 e inmiş =)

biz de dün aldık BEBECONFORT LOOLA travel sistem olarak 900tl ye aldık indirimdeymiş alacak onlar joker mağazalarına bi baksın 1200 den 900 e inmiş =)

loola up ve streety arasında kaldım yaa arkadaşlar fıyat 300 tl fark var tavsıye edermısınız

Ben 7 aydır streety i kullanıyorum arkadaşlar. Ben de başta çok çekinerek almıştım yorumların azlığı nedeniyle. Size memnun olduğum ve olmadığım yönerini yazayım fikriniz olsun.

Araba koltuğunda kızım çok rahat etti ilk başta onu söyleyeyim. Hatta uyumakta zorlandığında oraya yatırıp uyuttuk. Tabi ki ağır bu yüzden sorun oluyor ben bebeğim içindeyken taşıyamıyorum ama bu bütün ana kucaklarında var.

Asıl mekanızması olan ana kucağını koyduğumuz şey (ismi aklıma gelmedi:)) katlanması açısından çok kolay katlanıyor. Tek elle yapabilirsiniz. Ağırlığı da çok iyi. Hantal değil. Ayrıca kullanılan mazeme gerçekten çok iyi sağlam yapılmış. Ancak çok taşlı engebeli yolda verimi iyi deil sürmesi zor oluyor. Ama ben alışveriş merkezinde düz yolda kullanıcam derseniz hiç bir sorun çıkmaz.

Fiyat performansı açısından bence iyi bir ürün. Ben sadece chicco nun ürünlerini denemiştim mağazada bebe confort almadan önce, streety onlara göre çok daha kullanışlı gelmişti bana. Sorunuz olursa sorabilirsiniz arkadaşlar benim aklıma kullanımla ilgili bu konular geldi

bizde eleasını kullandık cok ergonomık kesınlıkle tavsıye ederım sadece bıraz agır

Ben bugün aldım Konuyada gecıktım hali ile ama okuyan biri olursa temizliği hakkında bilgi verebilir mi ?

Bende almak istiyorum acaba buyuyunce cocunuz kullandinizmi nasil sıkıntınız varmi engebeli yok derken neyi kast ettiniz acaba bildimiz disarda suremezmiyiz litfen acil cvp verirmisiniz tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…