E ecan30 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Ocak 2010 Mesajlar 21 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yer Kırklareli 26 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ecan30 #1 Arkadaşlar ben yüzümde sivilce çıkınca cildimi gülsuyuyla silip temizleyip bebek purdası sürüyorum ve sivilcenin sönüştüğünü hissediyorum aranızda kullanan var mı acaba ? iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar ben yüzümde sivilce çıkınca cildimi gülsuyuyla silip temizleyip bebek purdası sürüyorum ve sivilcenin sönüştüğünü hissediyorum aranızda kullanan var mı acaba ? iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sydaa Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Haziran 2011 Mesajlar 112 Emoji Skoru 11 Puanlar 118 Yer Ankara 26 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ecan30 #2 Canım ben de ilaç kullanmadan önce antibiyotik pudra kullanıyodum bi süre geçirdi fakat sonra tekrarladı 😔 iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben de ilaç kullanmadan önce antibiyotik pudra kullanıyodum bi süre geçirdi fakat sonra tekrarladı 😔 iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi