Bulunduğum yerde başka marka yoktu canm ozaman beklemekten başka çare yokBu marka yalanci pozitif veriyor başka markayla deneyin
eget yarinda yaparsan koyulasmayi takip edebilirsin canim koyulasirsa yalanci degilsir ilk idrarla yapmani oneririmBulunduğum yerde başka marka yoktu canm ozaman beklemekten başka çare yok
Kaset test var elimde yapsam çıkqrmı acabaeget yarinda yaparsan koyulasmayi takip edebilirsin canim koyulasirsa yalanci degilsir ilk idrarla yapmani oneririm
Bence çok yeni oldugu icin cikmayabilir ama dene istersen belli de olmazKaset test var elimde yapsam çıkqrmı acaba
Bebetime surekli kullanirim ama kaset olanini bu test sanki pozitif bence kaset test yapKaset test var elimde yapsam çıkqrmı acaba
Tamam canımBence çok yeni oldugu icin cikmayabilir ama dene istersen belli de olmaz
4 gün canm 9 martRegl kaç gün var canım
Anladım canım biyandanda korkuyorum olursa ikinci gebelik olacakBebetime surekli kullanirim ama kaset olanini bu test sanki pozitif bence kaset test yap
Bence regl günü testi tekrarla canım4 gün canm 9 mart
Aynen canım bekliyecem artıkBence regl günü testi tekrarla canım
Yaptım negatif çıktı canım oyuzden yinede kan verecemBebetime surekli kullanirim ama kaset olanini bu test sanki pozitif bence kaset test yap
Yaptım negatif çıktı canım yıne de kan verecemBence çok yeni oldugu icin cikmayabilir ama dene istersen belli de olmaz
Benim testime de bakar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?