Bebe time erken gebelik

eses3434

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
195
25
13
30
Arkadaşlar merhaba ben 2 tane bebe time testi yaptım silik çıktı. Daha sonra predictor yaptım onda bir şey çıkmadı dünde freely ve days doctor pozitif çıkmıştı sizce gebe olabilir miyim

Eklentiler

• IMG_20251012_205647.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 34
Arkadaşlar merhaba ben 2 tane bebe time testi yaptım silik çıktı. Daha sonra predictor yaptım onda bir şey çıkmadı dünde freely ve days doctor pozitif çıkmıştı sizce gebe olabilir miyim
Freely ve days doctor sahte pozitif veren markalar. Bebetime markasının kaset testini kullandım. Doğru sonuç aldım. Size tavsiyem erken gebelik yerine güvenilir bir markanın kaset testini kullanın. Erken gebelik testlerinin çoğu sahte pozitif çıkarıyor.

Burda daha net

Eklentiler

• IMG_20251012_214008.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 31
Adetime daha 5 gün var sadece bebe time kasette çıktı softec markada çıkmadı ben de erken diye düşündüm kaset test için bir de erken gebelik yaptım

Adetime daha 5 gün var sadece bebe time kasette çıktı softec markada çıkmadı ben de erken diye düşündüm kaset test için bir de erken gebelik yaptım
Laboquick markası erken olsa da silik çıkarıyor. Ben 4 gün kala yaptım. Çok silik çıkmıştı.

Ben de öyle yapıyım o zaman emin olmadan kan vermek istemiyorum teşekkürler. Çok heveslenmim o zaman
Ben daha önce sahte pozitif görüp umutlanmıştım. O yüzden size de böyle tavsiye verdim. İnşallah güzel sonuç alırsınız Kan vermek için de gecikmeyi bekleyin bence.

Ben daha önce sahte pozitif görüp umutlanmıştım. O yüzden size de böyle tavsiye verdim. İnşallah güzel sonuç alırsınız Kan vermek için de gecikmeyi bekleyin bence
Evet haklısınız birçok testte yalancı pozitif var umarım ben de yoktur. Aslında predictor negatif çıktı ama bir umut işte

Evet haklısınız birçok testte yalancı pozitif var umarım ben de yoktur. Aslında predictor negatif çıktı ama bir umut işte
Olumlu ya da olumsuz şu an kendinizi strese sokmayın. Bu süreçte en önemli şey düşünceleriniz. Bu ay umursamayıp dinleneyim dedim ve hamile olduğumu öğrendim. Tarihleri hiç takip etmemiştim.

Yaaa aslında ben 7 aydır deniyorum ama sanki yıllardır deniyorum gibi umarım ben de en kısa sürede güzel haberler alırım amin inşallah

Olumlu ya da olumsuz şu an kendinizi strese sokmayın. Bu süreçte en önemli şey düşünceleriniz. Bu ay umursamayıp dinleneyim dedim ve hamile olduğumu öğrendim. Tarihleri hiç takip etmemiştim.
Benim de Salmam lazım galiba inşallah yapabilirim

Yaaa aslında ben 7 aydır deniyorum ama sanki yıllardır deniyorum gibi umarım ben de en kısa sürede güzel haberler alırım amin inşallah
Ben de 3 ay deneyip doktora gitmiştim sorun mu var acaba diye. 1 senelik süreç normal demişti
İçinizi ferah tutun. İnşallah kısa zaman güzel haber alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…