Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Freely ve days doctor sahte pozitif veren markalar. Bebetime markasının kaset testini kullandım. Doğru sonuç aldım. Size tavsiyem erken gebelik yerine güvenilir bir markanın kaset testini kullanın. Erken gebelik testlerinin çoğu sahte pozitif çıkarıyor.Arkadaşlar merhaba ben 2 tane bebe time testi yaptım silik çıktı. Daha sonra predictor yaptım onda bir şey çıkmadı dünde freely ve days doctor pozitif çıkmıştı sizce gebe olabilir miyim
Adetime daha 5 gün var sadece bebe time kasette çıktı softec markada çıkmadı ben de erken diye düşündüm kaset test için bir de erken gebelik yaptımFreely ve days doctor sahte pozitif veren markalar. Bebetime markasının kaset testini kullandım. Doğru sonuç aldım. Size tavsiyem erken gebelik yerine güvenilir bir markanın kaset testini kullanın. Erken gebelik testlerinin çoğu sahte pozitif çıkarıyor.
Laboquick markası erken olsa da silik çıkarıyor. Ben 4 gün kala yaptım. Çok silik çıkmıştı.Adetime daha 5 gün var sadece bebe time kasette çıktı softec markada çıkmadı ben de erken diye düşündüm kaset test için bir de erken gebelik yaptım
Ben de öyle yapıyım o zaman emin olmadan kan vermek istemiyorum teşekkürler. Çok heveslenmim o zamanLaboquick markası erken olsa da silik çıkarıyor. Ben 4 gün kala yaptım. Çok silik çıkmıtı
Ben daha önce sahte pozitif görüp umutlanmıştım. O yüzden size de böyle tavsiye verdim. İnşallah güzel sonuç alırsınızBen de öyle yapıyım o zaman emin olmadan kan vermek istemiyorum teşekkürler. Çok heveslenmim o zaman
Evet haklısınız birçok testte yalancı pozitif var umarım ben de yoktur. Aslında predictor negatif çıktı ama bir umut işteBen daha önce sahte pozitif görüp umutlanmıştım. O yüzden size de böyle tavsiye verdim. İnşallah güzel sonuç alırsınızKan vermek için de gecikmeyi bekleyin bence
Olumlu ya da olumsuz şu an kendinizi strese sokmayın. Bu süreçte en önemli şey düşünceleriniz. Bu ay umursamayıp dinleneyim dedim ve hamile olduğumu öğrendim. Tarihleri hiç takip etmemiştim.Evet haklısınız birçok testte yalancı pozitif var umarım ben de yoktur. Aslında predictor negatif çıktı ama bir umut işte
Benim de Salmam lazım galiba inşallah yapabilirimOlumlu ya da olumsuz şu an kendinizi strese sokmayın. Bu süreçte en önemli şey düşünceleriniz. Bu ay umursamayıp dinleneyim dedim ve hamile olduğumu öğrendim. Tarihleri hiç takip etmemiştim.![]()
Ben de 3 ay deneyip doktora gitmiştim sorun mu var acaba diye. 1 senelik süreç normal demiştiYaaa aslında ben 7 aydır deniyorum ama sanki yıllardır deniyorum gibi umarım ben de en kısa sürede güzel haberler alırım amin inşallah![]()
Ya teşekkürler umarım öyle olurBen de 3 ay deneyip doktora gitmiştim sorun mu var acaba diye. 1 senelik süreç normal demişti
İçinizi ferah tutun. İnşallah kısa zaman güzel haber alırsınız![]()