Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana hatalı pozitif verdi maalesefKızlar bu test nasıl bununla hamile olduğunu öğrenen var mı sabah yapacağım da
Anladım canım pembe ve belirgin olursa ihtimal var mı hemen çıkarsaBana hatalı pozitif verdi maalesefama çok çok silikti belirgin olursa doğru kabul edilebilir belki canım
Birkaç tane almıştım hiç pembe olmadı o yüzden pembe olursa güvenebilirsin kac gun kaldı regleAnladım canım pembe ve belirgin olursa ihtimal var mı hemen çıkarsa
3 gün var hatta 12 itibariyle iki gün kaldıBirkaç tane almıştım hiç pembe olmadı o yüzden pembe olursa güvenebilirsin kac gun kaldı regle
Bende çizgi çıkarmıştı negatifti ama herkeste negatif olacak diye bir şey yok canımArtimed testi güvenilir mi
Pozitif çıktı ama ben istemiyorum şuanBende çizgi çıkarmıştı negatifti ama herkeste negatif olacak diye bir şey yok canımpozitif mi çıktı
Bakayım mıPozitif çıktı ama ben istemiyorum şuan![]()
Varsa 12. Gun çıkması lazım canım sabah paylaş burdan da3 gün var hatta 12 itibariyle iki gün kaldı
Tamam canım inşallah vardırVarsa 12. Gun çıkması lazım canım sabah paylaş burdan da![]()
1 yaşında çocuğum var çok yapışığız büyüsünde rahatlayayım diyordumBakayım mıİstememe sebebin ne bilmiyorum ama o sana bir hediye
ben bir yıldır yollarını gözlüyorum
![]()
Size de en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur inşallahBakayım mıİstememe sebebin ne bilmiyorum ama o sana bir hediye
ben bir yıldır yollarını gözlüyorum
![]()
Olsun aşkım kıyma bebişine şimdi telaşla böyle düşünüyorsun1 yaşında çocuğum var çok yapışığız büyüsünde rahatlayayım diyordum
InsallahhhTamam canım inşallah vardır![]()
Amiiin inşallah sağlıklaSize de en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur inşallah
BilmiyorumOlsun aşkım kıyma bebişine şimdi telaşla böyle düşünüyorsun
2 kere yaptım ikisi de anında pozitif çıktı ama kan sonucu negatifti o teste hiç güvenmiyorumArtimed testi güvenilir mi
Canım hiç guvenilir değil hatta buradaki kadınların travma sebebi hatali pozitifler yuzundenPozitif çıktı ama ben istemiyorum şuan![]()