- 2 Mayıs 2025
- 3.247
- 2.258
- 48
- 27
Pembe ve belirgin miydi bebe time2 kere yaptım ikisi de anında pozitif çıktı ama kan sonucu negatifti o teste hiç güvenmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pembe ve belirgin miydi bebe time2 kere yaptım ikisi de anında pozitif çıktı ama kan sonucu negatifti o teste hiç güvenmiyorum
Yarın kan testi vericem yazınız bi nebze rahatlattı gibi2 kere yaptım ikisi de anında pozitif çıktı ama kan sonucu negatifti o teste hiç güvenmiyorum
Evet kontrol çizgisi kadar pembeydiPembe ve belirgin miydi bebe time
Ayni durumdayiz bende sabah test yapacam diye uyuyamadım bir türlüUyuyup sabah edebilirsem bir test yaparım![]()
Yarın başka testte alayım önerdiğiniz marka var muCanım hiç guvenilir değil hatta buradaki kadınların travma sebebi hatali pozitifler yuzundensabah başka testle dene istersen %90 negatif çıkacaktır korunmussunuz zaten
Anladım canım pozitif görüp gerçekten hamile olan da çok en iyisi kan galiba yaEvet kontrol çizgisi kadar pembeydi
Bebe time değilEvet kontrol çizgisi kadar pembeydi
bene time değil artımedEvet kontrol çizgisi kadar pembeydi
Sabah şurda pozitifleri görelim sonra da gidip kan verelimAyni durumdayiz bende sabah test yapacam diye uyuyamadım bir türlü![]()
Hakkınız da hayırlısı olsun inşallahYarın kan testi vericem yazınız bi nebze rahatlattı gibi![]()
En iyisi predictor ve awox ama saglik ocaginda kan verseniz daha sağlıklı olurYarın başka testte alayım önerdiğiniz marka var mu
Ay bebe time sandımBebe time değil
bene time değil artımed
Yarın vericem sağlık ocağında ne zaman çıkıyor sonuçEn iyisi predictor ve awox ama saglik ocaginda kan verseniz daha sağlıklı olur
İnşallah canımSabah şurda pozitifleri görelim sonra da gidip kan verelim![]()
Sağlık ocağında geç çıkıyorYarın vericem sağlık ocağında ne zaman çıkıyor sonuç
Senin kaç gün var balımİnşallah canım![]()
Şehirden şehire değişiyor aslında adanada 2 saat sonra çıkıyordu ankarada ertesi gün çıkıyor size verdikleri tahlil kağıdınin fotosunu çekin öğleden sonra laboratuvar sonuçlarından bakarsinizYarın vericem sağlık ocağında ne zaman çıkıyor sonuç
Teşekkür ederimŞehirden şehire değişiyor aslında adanada 2 saat sonra çıkıyordu ankarada ertesi gün çıkıyor size verdikleri tahlil kağıdınin fotosunu çekin öğleden sonra laboratuvar sonuçlarından bakarsiniz
4 5 gun kaldı biraz aceleci davranıyorum o kadar sıkıldım ki deneyip deneyip negatif görmektenSenin kaç gün var balım
Evet biliyorum o hissi bir yıldır yaşıyorum maalesef4 5 gun kaldı biraz aceleci davranıyorum o kadar sıkıldım ki deneyip deneyip negatif görmekten![]()
Ay bebe time sandımevet artımed berbat benim de öyle oldu yıkılmıştım