- 18 Mart 2025
- 500
- 173
- 18
Benimde 1 yıl olacak bir sorun görünüyor mu peki sebepsiz miEvet biliyorum o hissi bir yıldır yaşıyorum maalesef![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 1 yıl olacak bir sorun görünüyor mu peki sebepsiz miEvet biliyorum o hissi bir yıldır yaşıyorum maalesef![]()
Benimki normal testi çiçeğim gebe misinBende ya kaç kere aynısı oldu eskiden hiç testler hata vermezdi iki senedir berbat hepsi ama son bi test yapmıştım erken gebelik testi markasını unuttum bebe time olabilir mi acaba hemen bakıp foto atıcam
![]()
Yani pco gürünüzü var demişti ama sorun olmaz dedi adetler düzenli amh 3.04 hsg temiz eşimde sorun yok sizinBenimde 1 yıl olacak bir sorun görünüyor mu peki sebepsiz mi
Benimki normal testi çiçeğim gebe misin
Yok hayatım maalesef yaptıgım test saniyeler sonra böyle çıktı silik ama ben oğlumu da böyle öğrenmiştim. Kaset test yanlış çıkıyor diye erken gebelik testi alayım dedim o da beni üzdü biraz beta hcg 0.14 çıktı markası bebe time baktım şimdiBenimki normal testi çiçeğim gebe misin
Eşimde sorun yok bende de sorun olmadığını söylüyorlar ama ne hsg çekildi ne başka bir şey ilgilenilmedi yani amh 0.86 çıktı mesela buna rağmen iyi durumdasın diyip gönderdilerYani pco gürünüzü var demişti ama sorun olmaz dedi adetler düzenli amh 3.04 hsg temiz eşimde sorun yok sizin
Anladım aşkım bendeki normal testi bakalım sabah ne çıkacak zaten pozitif olursa kan veririm burda predictorla bile yalancı olanlar gördüm hiçbirine güven yokYok hayatım maalesef yaptıgım test saniyeler sonra böyle çıktı silik ama ben oğlumu da böyle öğrenmiştim. Kaset test yanlış çıkıyor diye erken gebelik testi alayım dedim o da beni üzdü biraz beta hcg 0.14 çıktı markası bebe time baktım şimdi
İnşallah bebişini görmeye gidersin doktora bundan sonraEşimde sorun yok bende de sorun olmadığını söylüyorlar ama ne hsg çekildi ne başka bir şey ilgilenilmedi yani amh 0.86 çıktı mesela buna rağmen iyi durumdasın diyip gönderdiler1 2 ay daha bekleyip daha iyi bir doktora gitmeyi düşünüyorum
Insallahhh hepimiz sağlıkla görelim canımİnşallah bebişini görmeye gidersin doktora bundan sonra![]()
İyi geceler bekliyorum güzel haberleriniInsallahhh hepimiz sağlıkla görelim canımben uyuyayım sabah bekliyorum
güzel haberler almak dileğiyle
Evet kuzum aynen öyle bi kaç marka değişik alıp yapacaksın aslında onlarda fazla yanılma olmuyor sadece çizgileri kimisi silik kimisi daha net çıkıyor diye biliyorumAnladım aşkım bendeki normal testi bakalım sabah ne çıkacak zaten pozitif olursa kan veririm burda predictorla bile yalancı olanlar gördüm hiçbirine güven yok
Test yaptın mı atsana fotosunu çok merak ettimKızlar ben hamileyim…
Test yaptın mı atsana fotosunu çok merak ettim
Çok sevindim canım sağlıcakla ilerlesin inşallahEki Görüntüle 3628625 gece kan verdim canım 32 çıktıadetime 2 gün var
Çok teşekkür ederim dileyen bekleyen herkes yaşasın bu güzel duyguyuÇok sevindim canım sağlıcakla ilerlesin inşallah
Neler yaptın bu ay belirtin var mıydı
Amin canım inşallahÇok teşekkür ederim dileyen bekleyen herkes yaşasın bu güzel duyguyuİnan öyle belirgin hiçbir belirtim yok adet ağrısı şu an hissettiğim şey sol kasığıma giren iğne batmaları var ara ara başka hiçbir şey yok
bal çörek otu tarçın kürü yaptım canım inositol kullandım bir de adem elması var umreden gelen onu kullandım
Hayır göğüslerimde hiçbir ağrı şişlik yok benim zaten hiç olmaz . İki adet adem elması vardı bende canım normalde toz hale getirip balla karıştırıp karı koca yemek gerekiyormuş ama ben toz hale getiremedim çok sertti bıçakla küçülttüm canım onu yedik birer kaşık sabahları , kabuğunu da kaynatıp 7 gün içtim adetin 2.gününden başlayarakAmin canım inşallah
Göğüsler de falan bir değişiklik yok yani. Adem elmasını nasıl yaptın rica etsem anlatır mısın
Anladım canım teşekkür ederim bilgi içinHayır göğüslerimde hiçbir ağrı şişlik yok benim zaten hiç olmaz . İki adet adem elması vardı bende canım normalde toz hale getirip balla karıştırıp karı koca yemek gerekiyormuş ama ben toz hale getiremedim çok sertti bıçakla küçülttüm canım onu yedik birer kaşık sabahları , kabuğunu da kaynatıp 7 gün içtim adetin 2.gününden başlayarak![]()
Çok sevindim canım hayırlı olsunnnnKızlar ben hamileyim…