• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğe aile büyüğünün ismini vermek

nlyceco

Kızım geliyorrr
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
74
42
8
Herkese merhaba.Hepinizin fikirlerine ihtiyacım var.21 haftalık hamileyim kısmetse kızım olacak.Eşim bana söz hakkı bırakmadan, sormadan kızıma annesinin ismini koyacağını söylüyor.İlk evliliğinden de bir oğlu var.Ona babasının ismini koymamış.Şimdi erkek olsa babasının ismini koyacağını söylüyordu.Kız olunca annesinin ismini koyacağını söylüyor.Bu arada başka çocuk da istemiyor.Siz olsanız ne yapardınız? Tepkiniz ne olurdu?

Koymadim koydurmam. Annesi atom mu parcalamis, dunya barisi mi saglamis? Uremekten baska ne yapmis da ismini koyacak pasa hazretleri?

Hic tartismaya girme dogumu yaptiktan sonra esin işe gidince nufus dairesine gidip cocugun kimligini istedigin isimle cikart.

Koymam.
Bu ara soyadı babadan alıyo isim hakkı annenindir diye bir şey çıkardılar. Saçma ama ordan yürümeyi dene.

(Kvnin ismi çok güzel benim, istedim ilk çocuğuma, eşim o zaman annemin adı kötü ya olmaz dedi. Geçen ikinciye olabilir aslında dedi. Dedim ben lohusayken annene sinir oldum koydurmam geçti o günler :D )

annem 3 çocuk doğurmuş üçümüzünde ismini koyamamış ya dedem müdahale etmiş ya halam isimlerimiz kötü, manasız isimler değil ama kötü olsaydı, dalga geçilseydi ismimle ama annem koysaydı. yaşım 25 annemin içinde kalan en büyük uktelerden biri. siz de rızanız yoksa koymayın ya da çift isim koyun.

Herkese merhaba.Hepinizin fikirlerine ihtiyacım var.21 haftalık hamileyim kısmetse kızım olacak.Eşim bana söz hakkı bırakmadan, sormadan kızıma annesinin ismini koyacağını söylüyor.İlk evliliğinden de bir oğlu var.Ona babasının ismini koymamış.Şimdi erkek olsa babasının ismini koyacağını söylüyordu.Kız olunca annesinin ismini koyacağını söylüyor.Bu arada başka çocuk da istemiyor.Siz olsanız ne yapardınız? Tepkiniz ne olurdu?
Adam sana sorma gereği bile duymuyor 9 ay karnında taşıdığın çocuk için. Sence tek sorun anasının adını mı koyması gerçekten?

Böyle adamlara çocuk yapmayın of ya :(

Adam sana sorma gereği bile duymuyor 9 ay karnında taşıdığın çocuk için. Sence tek sorun anasının adını mı koyması gerçekten?

Böyle adamlara çocuk yapmayın of ya :(

Annesiyle aranız nasıl ? Ismi birakilabilir bir isim mi ?

benim cocugum olsa idi asla kv kp nin ismini koymazdım. koydurmazdım.
eşimde annesinin veya babasının ismini koymazdı.
sende diren !

Koymam.
Bu ara soyadı babadan alıyo isim hakkı annenindir diye bir şey çıkardılar. Saçma ama ordan yürümeyi dene.

(Kvnin ismi çok güzel benim, istedim ilk çocuğuma, eşim o zaman annemin adı kötü ya olmaz dedi. Geçen ikinciye olabilir aslında dedi. Dedim ben lohusayken annene sinir oldum koydurmam geçti o günler :KK70: )
Kv adi ne merak ettim

Back
X