Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kızma koymayı düşünmüştüm zeynep ismini. Gayet güzel bir isim ama dediğiniz gibi zorla sizin fikrinizi almadan zeynep ismini koymaya kalkması hiç hoş değil. Zeynep ismini koyacağım varsa da koymazdım.Kayınvalidemin ismi Zeynep. Güzel isim ama ben çocuğa anne baba ismi koymak istemiyorum.Ayrıca benim fikrimi almayışı benim kabullenemediğim.Böyle olunca o ismi sevseniz de soğuyorsunuz ve koyasınız varsa da koymak istemiyorsunuz
Herşeyin kararını tek başına verip benim ona uymamı bekliyor.Çocuk oluyor diye daha da hakimiyet kurmakta sanırım.O dinleyecek biri değil ben de herşeye ben bilmem kocam bilir diyecek biri değilim.Sizlerin fikrini almamdaki amaç böyle bir durumda olsanız benimle aynı mı düşünürdünüz.Ben kabul edemiyorum böyle giderse o ismi değiştiririm mahkeme yoluyla, boşanırım diye düşünüyorumEsinle iletisimin nasil ki? Burda verilen akillari uygulayabilecek misin? Dinleyecek biri mi?
Mesele isim degil de esinin kendi basina karar almasi senin sorunun, anladigim kadariyla.. Burda simdi ne soylenirse soylensin, onemli olan esinin tepkisi, yani onu taniyan sensin, laftan anlar mi yoksa iyice çıkmaza mı girersiniz? Bu yuzden bi yol oneremiyorum.. Sonucta ortada bi evlilik, dahasi bir bebek var..Herşeyin kararını tek başına verip benim ona uymamı bekliyor.Çocuk oluyor diye daha da hakimiyet kurmakta sanırım.O dinleyecek biri değil ben de herşeye ben bilmem kocam bilir diyecek biri değilim.Sizlerin fikrini almamdaki amaç böyle bir durumda olsanız benimle aynı mı düşünürdünüz.Ben kabul edemiyorum böyle giderse o ismi değiştiririm mahkeme yoluyla, boşanırım diye düşünüyorum
En hoşlanmadğm şey. Başıma gelmedği için atıp tutamam ama ben istemedğmi açık açık belli ederdim. Yada iki isim koyardm biri onun biri benm dedğm olurdu.Herkese merhaba.Hepinizin fikirlerine ihtiyacım var.21 haftalık hamileyim kısmetse kızım olacak.Eşim bana söz hakkı bırakmadan, sormadan kızıma annesinin ismini koyacağını söylüyor.İlk evliliğinden de bir oğlu var.Ona babasının ismini koymamış.Şimdi erkek olsa babasının ismini koyacağını söylüyordu.Kız olunca annesinin ismini koyacağını söylüyor.Bu arada başka çocuk da istemiyor.Siz olsanız ne yapardınız? Tepkiniz ne olurdu?
hadi canım ordan der, postayı koyardım.Herkese merhaba.Hepinizin fikirlerine ihtiyacım var.21 haftalık hamileyim kısmetse kızım olacak.Eşim bana söz hakkı bırakmadan, sormadan kızıma annesinin ismini koyacağını söylüyor.İlk evliliğinden de bir oğlu var.Ona babasının ismini koymamış.Şimdi erkek olsa babasının ismini koyacağını söylüyordu.Kız olunca annesinin ismini koyacağını söylüyor.Bu arada başka çocuk da istemiyor.Siz olsanız ne yapardınız? Tepkiniz ne olurdu?