Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bi kanun çıkartsınlar.. nüfus cüzdanı almaya anne baba birlikte gitsin ve ismi onaylıyorum diye imza atsın. Yok bana sormadan gitti koydular kalksın..
Madem var nüfus cüzdanı alırken imza atılsın.. böyle bi düzenleme yapılsın. .aslında medeni kanunda var böyle bir hüküm
madde 339 beşinci fıkrada çocuğun adını ana ve babası koyar der
oradaki ve ifadesi ikisinin de ortak bir isimde buluşup o ismi koymasını ifade eder eğer eşler anlaşamıyorsa bu konuda hakimin müdahalesi istenebilir.,
ama tabii ata erkillik sebebiyle uygulanmıyor bu maddeler kimse de cesaret edip başvurmuyor aman boşanırız korkusuyla
İsmi güzelse koy ama 2 isim koy biride senin kalbinden geçen olsunHerkese merhaba.Hepinizin fikirlerine ihtiyacım var.21 haftalık hamileyim kısmetse kızım olacak.Eşim bana söz hakkı bırakmadan, sormadan kızıma annesinin ismini koyacağını söylüyor.İlk evliliğinden de bir oğlu var.Ona babasının ismini koymamış.Şimdi erkek olsa babasının ismini koyacağını söylüyordu.Kız olunca annesinin ismini koyacağını söylüyor.Bu arada başka çocuk da istemiyor.Siz olsanız ne yapardınız? Tepkiniz ne olurdu?
Herkese merhaba.Hepinizin fikirlerine ihtiyacım var.21 haftalık hamileyim kısmetse kızım olacak.Eşim bana söz hakkı bırakmadan, sormadan kızıma annesinin ismini koyacağını söylüyor.İlk evliliğinden de bir oğlu var.Ona babasının ismini koymamış.Şimdi erkek olsa babasının ismini koyacağını söylüyordu.Kız olunca annesinin ismini koyacağını söylüyor.Bu arada başka çocuk da istemiyor.Siz olsanız ne yapardınız? Tepkiniz ne olurdu?
Kv adı zeynepmiymiş.çok güzel bi isim bunun için tartşmaya değmez bi isim daha sen koy olsun btsinBenimki de çok ısrar etti babamın ismini koyalım diye. Onun babası hayatta, benimki çocukken ölmüştü. Ben de o zaman benim babamın ismini koyalım demiştim. Tartıştık. Sonra iki isim koymak zorunda kaldık. Haa şimdi kendi ve babası da dahil kimse o ismi kullanmıyor. Herkes benim seçtiğim ismi kullanıyor. Çok takılmayın yani. Benim kızım olsaydı ve kendi istediğim ismi kabul ettiremeseydim, eğer inada da bindirseydim Zeynep yanına Nur ismini eklerdim. Çocuk nurlu olur, nur içinde büyür diye kandırırdım onları. Ve hep Nur ismini kullanırdım. Hayatımda 3 Nur tanıdım, hepsi birbirinden güzeldi bu arada.