Bebege az kan gitmesi

dudi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.488
182
688
Almanya
Ayrintili ultrason icin bugün hastaneye gittim ve bebegime az kan gittigini soylediler suan 24+2 haftali 30 cm ve 700 gram hersey normal dediler ama az kan gitmesi bebek gelisimini durdurur ama onemli degil dediler:çok üzgünüm:önce olumsuz bisey soyleyim sonrada onemli degil diyolar ya beni deli ediyolar bide panik yapinca sana manyakmissin gibi bakiyolar.Kadin gözümün icine baka baka bebeginde gelisim geriligi olabilir ama onemli degil diyo ben soru soruncada durduk yere evham yapmayin diyoÇok üzgünüm çoookVarmi aranizda böyle bisey yasayan yada duyan yardim edin nolur yoksa kafayi yerim ben bi dahaki randavuya kadar:1no2:

Ayrintili ultrason icin bugün hastaneye gittim ve bebegime az kan gittigini soylediler suan 24+2 haftali 30 cm ve 700 gram hersey normal dediler ama az kan gitmesi bebek gelisimini durdurur ama onemli degil dediler:çok üzgünüm:önce olumsuz bisey soyleyim sonrada onemli degil diyolar ya beni deli ediyolar bide panik yapinca sana manyakmissin gibi bakiyolar.Kadin gözümün icine baka baka bebeginde gelisim geriligi olabilir ama onemli degil diyo ben soru soruncada durduk yere evham yapmayin diyoÇok üzgünüm çoookVarmi aranizda böyle bisey yasayan yada duyan yardim edin nolur yoksa kafayi yerim ben bi dahaki randavuya kadar:1no2:

böyle bişi duymamıştım daha önce hiç, endişelenmekte çok haklısın, nesi önemli değilmiş bunun anlamadım ben.bende deli oluyorum böyle konuştukları zaman, bi de başka bi doktora git istersen.

2 hafta once kendi doktorumdaydim hersey yolunda dedi sadece doppel böbrekli oldugum icin ayrintili bi ultrason yapilsa iyi olur diye hasteneye yonlerdirdi ama onlar bböbrekten cok baska seylere bakip benim moralimide bozdular

benim de rahimdeki damarlarımdan birinin direnci yüksek çıkmıştı. bebeği besleyememe tehlikem vardı. rutin kontrollerimizi hiç aksatmadık. allaha çok şükür bebeğim çok sağlıklı ve normal kilosunda doğdu. bu sadece bir risk takip edildiği sürece sorun olmaz. moralini yüksek tutmaya çalış.

cnm seni korkutmak asla istemem ama bebeğe kan gitmemesi ve gelişme gerliği çok kötü bişi ben bebeğimi kaybettim 1 ay önce gelişme geriliği nedeniyle anneden giden kan damarlarında daralma sebebiyle...cnm üzgünüm ama doktorunla görüş bilgi al herşey geç olmadan

Ya su an zaten gelisim geriligi diye bisey söz konusu degilmis sdece bi risk ama yinede cok taktm kafaya bebge kanin az gittigini ileride boyle bisey olabilecegini soylediler amaa suan haftasina göre gelisimi cok iyi dediler.Ya bu dr ler insani deli eder

cnm seni korkutmak asla istemem ama bebeğe kan gitmemesi ve gelişme gerliği çok kötü bişi ben bebeğimi kaybettim 1 ay önce gelişme geriliği nedeniyle anneden giden kan damarlarında daralma sebebiyle...cnm üzgünüm ama doktorunla görüş bilgi al herşey geç olmadan

Bu arada sanada büyük gecmis olsun canim gercekten cok uzuldum allah kimseye yasatmasin

bebeĞe kan gıtmmesı durumunda dr coraspın verıyor.ben kullanıyorum.
Cnm dr deĞıŞtır.mÜmkÜnse erkek dr olsun.

Canim zaten erkek dr ye gidiyorum vede cok memnunum bana bunu soyleyen zaten kendi doktorum degil hastanedeki doktordu

korkma canım bende 24.haftamdayım.benimde damarlarımdan birinde direnç varmış bebeğime yeterince kan gitmiyormuş.doktor bana bebe aspirini verdi günde bir tane alıyorum.bebeğimin gelişimi de gayet iyi.hatta önde bile gidiyormuş,doktorum maşallah dedi.bana ilk söylediklerinde bende çok korktum panikledim.doktor hiç korkma paniklenecek bir durum yok,bu durumda birçok gebe var,hatta hergün karından iğne vurulmak zorunda kalan hastalarım var,aspirinini iç,bebeğin gelişim takibini de sürekli yaparsak hiç sorun olmaz dedi.sanada az kan gitmesi gelişim geriliğine sebep olabilir demişler,gerilik var dememişler.korkma.benim arkadaşımda aylarca karnından iğne oldu,sonunda çok sağlıklı bir oğlu oldu.

tatlım 2 damarında da mı aynı sorun var? benim bir damarımda çentik vardı. doktor banada gelişim geriliği olabilir dedi. 20. haftada 365 gramdı bebeğim 24. haftada ise 750 gramdı. en fazla 2.250 gram doğar bu çocuk dedi. bebeğim 3.300 gram doğdu ve gayet sağlıklı. doktor 28. haftaya kadar damar düzelebilir de demişti. ben 32. haftada kendi isteğimle tekrar detaylı ultrasona girdim. iki damarımda da kan akışı normal çıktı. istersen sende bir süre sonra tekrar girersin. kilo alımını katip et normal değerlerdeyse kafana takma. gelişim geriliğinden kastettiği zayıf doğacağı olabilir.

Hayir canim sadece bi tarafta dediayin 7 sinde kendi dr me gidicem bakalim o ne diycek.Hersey ne guzel yolundaydi ille bi aksilik cikar:çok üzgünüm:

Benim geçen hafta aşırı derece de kanamam oldu 17 haftalık hamileym ve sizinle aynı sorunu bende yaşıyorm.. Bebeğe kan az gidiyorms bana da paniklenecek bir şey yok dediler.... Sonra kendi doktoruma gittim şaşırdı .. Kanama ile birlikte kese deki su da azalms hergün 3litre su iç dedi . Elhamdulillah o düzeldi ama kanın az gitmesi beni de korkutuyor inşallah bir şey olmaz

Merhaba 24 haftalık hamileyim ama bebeğim hala 19+3 gibi görünüyor. Cem Batukan a en son gittim ve 2 hafta daha yaşamaz bu Bebek dedi. Bebeğime göbek kordonundan yeteri kadar kan ve oksijen gitmiyormuş. Bu durumla hiç karşılaşan var mı acaba ? Kafayı yemek üzereyim

Merhaba 24 haftalık hamileyim ama bebeğim hala 19+3 gibi görünüyor. Cem Batukan a en son gittim ve 2 hafta daha yaşamaz bu Bebek dedi. Bebeğime göbek kordonundan yeteri kadar kan ve oksijen gitmiyormuş. Bu durumla hiç karşılaşan var mı acaba ? Kafayı yemek üzereyim
Merhabalar, benimde bebegime kan gitmiyor ve gwlisme geriligi var, Cem Batukan a gitmeyi dusunuyorum.Sizin sonrasinda tedaviniz nasil sonuclandi?

Hamlelgmde benmde kan akmi iyi gtmyordu bebegme kontrole her gtmemde dr.n morali bozuluyordu beni hep baska hast.lere sevk edyodu arastrlsn dye artk mahfolmstm (kendmde beslenemyodm cok skntli bi hamlelk gecrdm) en son 34.haftamda tekrar bi detayli ultrasona girdm oda ayni seyi soyledi iyi gtmyor 1ay bebek hc kilo alamadi hareketler azalmaya baslamsti suyunda azalmaya baslams dedi. Bu kararla 34 haftalk doguma alndm 2kilo dogdu. 3gun kuvozde yatti. Hamd olsun suan iyiz yasina girmesne az bi zmn kaldi ble Rabbim hepsne saglk versn. Hamlelkte stres cok etklyor sakn olur olmadk seyleri takmayn birde kesnlkle ve kesnlkle beslenmenze cok dkkat edin saglckla kucagnza alrsnz insaallah

Hamlelgmde benmde kan akmi iyi gtmyordu bebegme kontrole her gtmemde dr.n morali bozuluyordu beni hep baska hast.lere sevk edyodu arastrlsn dye artk mahfolmstm (kendmde beslenemyodm cok skntli bi hamlelk gecrdm) en son 34.haftamda tekrar bi detayli ultrasona girdm oda ayni seyi soyledi iyi gtmyor 1ay bebek hc kilo alamadi hareketler azalmaya baslamsti suyunda azalmaya baslams dedi. Bu kararla 34 haftalk doguma alndm 2kilo dogdu. 3gun kuvozde yatti. Hamd olsun suan iyiz yasina girmesne az bi zmn kaldi ble Rabbim hepsne saglk versn. Hamlelkte stres cok etklyor sakn olur olmadk seyleri takmayn birde kesnlkle ve kesnlkle beslenmenze cok dkkat edin saglckla kucagnza alrsnz insaallah
Insallah bende gorurum cocugumu kucagima aldigimi

Insallah bende gorurum cocugumu kucagima aldigimi

canım ne kadar oldu şimd bebeğin büyümesi düzeldi mi ? Seni haziiran annelerinden hatırlıyorum bende de tek taraflı akım kaybı var şimdilik ama doktor 28. haftaya kadar düşünme o zamana kadar geçer dedi

canım ne kadar oldu şimd bebeğin büyümesi düzeldi mi ? Seni haziiran annelerinden hatırlıyorum bende de tek taraflı akım kaybı var şimdilik ama doktor 28. haftaya kadar düşünme o zamana kadar geçer dedi
Merhabalar, bana hic bu sekilde teselli vermiyorlar, plesenta bebek den olusuyor, amniyosentez yaptirmani gerekir, bebeginiz geri kaliyor dedi, su an 23+5 deyim ben.sen kacinci haftadasin?

Merhabalar, bana hic bu sekilde teselli vermiyorlar, plesenta bebek den olusuyor, amniyosentez yaptirmani gerekir, bebeginiz geri kaliyor dedi, su an 23+5 deyim ben.sen kacinci haftadasin?

canım bebeğin kaç ile uyumlu yani 19 haftalıkla uyumluysa mesela 1 hafta sonra 20 ile uyumlu oluyor mu? önemli olan o.. eğer bebeğin düzenli büyüyorsa SAT geç tarihe alınabilir normal değerlerine döner bebeğin..Benim geçmişimde gebelik zehirlenmesinden kaybım var o yüzden sürekli bakıyorlar damarlarıma.. bebeğim 1 2 gün geri sadece ama her hafta takip etmek istiyorlar.. Bu arada yarın yine kontrolüm var benim bebeğim de 23+5 şu an

Back
X