Bebege az kan gitmesi

H Haziran 2018 he bu arada canım yediklerine dikkat et internetten bak neler bebeğine yarıyor.. Ben geçende okumuştum keçiboynuzu pekmezi badem süt fındık ceviz kilo aldırıyormuş.. Bende aldım tüketmeye başladım bu hafta içinde bakalım ne kadar farketti.. hem dinleniyorum.. Tansiyonuma falan çok dikkat ediyorum..sende çalışıyorsan falan izin al evde dinlen yediklerine dikkat et inşallah güzelce büyür bebeklerimiz

canım bebeğin kaç ile uyumlu yani 19 haftalıkla uyumluysa mesela 1 hafta sonra 20 ile uyumlu oluyor mu? önemli olan o.. eğer bebeğin düzenli büyüyorsa SAT geç tarihe alınabilir normal değerlerine döner bebeğin..Benim geçmişimde gebelik zehirlenmesinden kaybım var o yüzden sürekli bakıyorlar damarlarıma.. bebeğim 1 2 gün geri sadece ama her hafta takip etmek istiyorlar.. Bu arada yarın yine kontrolüm var benim bebeğim de 23+5 şu an
Seninle ayni gundeyiz benim bebegim tup bebek , o nedenle hic bir ayarlama yapmiyorlar bebegim kontrolde ileri gidiyor ama dr bunun bir gosterge olmadigini soyluyor, cunku kafa, beyin haftasi ile ayni ama kol bacak daha geriden geliyor, bunun cucelik belirtisi olabilecegini dusunuyor . 23+1 de ki kontrolde bacak boyu 20+6 ile uyumluydu hep ilerlemesi de bu fark kadar oluyor .

H Haziran 2018 he bu arada canım yediklerine dikkat et internetten bak neler bebeğine yarıyor.. Ben geçende okumuştum keçiboynuzu pekmezi badem süt fındık ceviz kilo aldırıyormuş.. Bende aldım tüketmeye başladım bu hafta içinde bakalım ne kadar farketti.. hem dinleniyorum.. Tansiyonuma falan çok dikkat ediyorum..sende çalışıyorsan falan izin al evde dinlen yediklerine dikkat et inşallah güzelce büyür bebeklerimiz
Limonlu su iciyoeum surekli kan dolasimi icin iyi geliyormus dediler bir de,

Seninle ayni gundeyiz benim bebegim tup bebek , o nedenle hic bir ayarlama yapmiyorlar bebegim kontrolde ileri gidiyor ama dr bunun bir gosterge olmadigini soyluyor, cunku kafa, beyin haftasi ile ayni ama kol bacak daha geriden geliyor, bunun cucelik belirtisi olabilecegini dusunuyor . 23+1 de ki kontrolde bacak boyu 20+6 ile uyumluydu hep ilerlemesi de bu fark kadar oluyor .

canım o zaman hiç takma kafana benim kızımda 1 hafta geriden geldi bacak boyu ilk başta burada birkaç konu okumuştum bu konuyla ilgili.. Geçen haftalarda değişti bu durum .. bazen 1 2 gün geri çıkıyor bazen 1 hafta ileri.. Farklı çihazlarla birkaç gün arayla olan sonuçlar bunlar.. Bence cihazla ve bebeğin pozisyonuyla ilgili.. çünkü aynı doktor 1 saat arayla farklı kilo çıkarabiliyor.. O yüzden bu tarz şeyleri beebğin doğmadan topuk kanı vs alınıyor ya o dönemlerde belli olur.. hiç strese girme bu yüzden.. Birde aile yapısı da olabilir.. Mesela benim belden üstüm 175 cm bir kadınla aynı ama altı üste göre kısa.. 168-69 da boyum yani en fazla benim gibi olur yapısı :KK76::KK76:

Aradan yaklaşık 2 yıl geçmiş şuan bebeğiniz ne durumda lütfen öğrenebilir miyim benim de yiğenim aynı şekilde şuan çok korkuyoruz

Ayrintili ultrason icin bugün hastaneye gittim ve bebegime az kan gittigini soylediler suan 24+2 haftali 30 cm ve 700 gram hersey normal dediler ama az kan gitmesi bebek gelisimini durdurur ama onemli degil dediler:çok üzgünüm:önce olumsuz bisey soyleyim sonrada onemli degil diyolar ya beni deli ediyolar bide panik yapinca sana manyakmissin gibi bakiyolar.Kadin gözümün icine baka baka bebeginde gelisim geriligi olabilir ama onemli degil diyo ben soru soruncada durduk yere evham yapmayin diyoÇok üzgünüm çoookVarmi aranizda böyle bisey yasayan yada duyan yardim edin nolur yoksa kafayi yerim ben bi dahaki randavuya kadar:1no2:
Canım sitres varmı sitreste giden kanı azaltiyo

Back
X