Bebeğe bişey olmuş mudur ?

kahvekokusu32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
513
230
133
Arkadaşlar merhaba, ben 2 aylık hamileyim, bikaç gün önce belediyenin sinek ilaçlama arabası bizim sokaktan iki kez geçti ve bende sokaktaydım. O dumana 2 kez direk maruz kaldım. Çok öksürttü beni, ama zehirlenme gibi bi durumum olmadı. Netten biraz arastırdım sinek ilaçları için kimyasal olduğu için düşüğe ya da bebekte sakatlığa sebep olabilir Şimdi çok endişeleniyorum. Doktora sordum ama çok tatmin olmadım açıkçası. Bebekte bi anomaliliğe neden olur mu bu durum?

canım için rahat değilse dr a gidip muayene ol ama sanmıyorum birşey olacağını
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bence korkacak birşey yok

devamli maruz kalirsan evet olabilir ama bu dedigin herkesin basina gelebilir bi iki kez oldu diye bebekte saglik problemi olcak diye birsey yok camasir suyuda zararli diyorlar ama arada bir kullaniyoruz mecbur onemli olan mumkun oldugunca kacinmak

Arkadaşlar merhaba, ben 2 aylık hamileyim, bikaç gün önce belediyenin sinek ilaçlama arabası bizim sokaktan iki kez geçti ve bende sokaktaydım. O dumana 2 kez direk maruz kaldım. Çok öksürttü beni, ama zehirlenme gibi bi durumum olmadı. Netten biraz arastırdım sinek ilaçları için kimyasal olduğu için düşüğe ya da bebekte sakatlığa sebep olabilir Şimdi çok endişeleniyorum. Doktora sordum ama çok tatmin olmadım açıkçası. Bebekte bi anomaliliğe neden olur mu bu durum?
8 haftayi gectiyseniz zarar gelme olasiligi cok cok dusuk. Iciniz rahat olsun bence

Kapali alanda uzun sure maruz kalma durumu olsaydi sorun olurdu. Ama acik hava oldugu icin korkmayin bebiste anormal hareketler yoksa bi sorun olmamistir :)

Back
X