Bebek Beslenmesi Bebege ilk etapta ne alinir

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Yasoyasiiko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
58
46
38
35
Selam arkadaslar.Allah izin verirse aralik basi dogum yapacagim. Bebegime neyi ne kadar alacagim bilemiyorum. Herkes hemen buyuyorlar az al diyor ama ne kadar az ? Ilk etapta neyden ne kadar alacam buyudukce mi alayim bilemiyorum. tecrubeli arkadaslar aydinlatirsa sevinirim. Kis bebegi olacagi icin tereddutlerim var.

hastane çıkış seti al bir veya iki tane.en çok kullanacağın şeyler çıtçıtlı badiler ve patikli pantolonlar onlardan çok sayıda al ve boy boy al.çünkü ilk zamanlar bir giydiğini nerdeyse bir kere bile giyemiyor.ayrıca 2-3 tane penye battaniye ve 2 tanede pelüş battaniye şart.diğer kıyafetlere gelincede çok küçüklerden alma.bebekler çok hızlı gelişiyor çoğu şeyi hiç giyemeyecektir bile o yüzden...

corap citcitli badi biraz fazla al. 2 tane tam takim hastane cikisi. kalin battaniye 1 tane ince alsan olur hastane cikisinin icindede olur cunku 2 3 takim gunluk alt us pijama takimi gibi. 2 3 tane tulum al mendillerini sapkasini al kis bebegi usur yavrucak. citcitlilari uzun kollu kisa kollu ayarla sen ben kisa kolluyu altina uzun kollu ustune giydir.istim usumesin diye benim evim cok soguktu kendin ayarla onu. fazla almana gerek yok cunku hem cabuk buyuyor hemde cok geliyor hediye olarak ama corapsiz bjrakma

Back
X