Bebeğe isim konusu ve eşimin düşüncesi

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
103
kızlar eşim bebeğimize isim bulmuş ve bana söylemiyor başta şaka yapıyor sandım ..dün gece sürpriz kimlikte görürsün dedi..ben de sürpriz istemiyorum bana söyle dedim hayır dedi.benşm de sıratım düştü ..bu konuda gayet ciddi..gelip gönlümü almak için seni yemeğe götüreyim dedi çarşamba günü ..ama isim konusunda hala ısrarcı..ben sana küsmedim alındım dedim sadece ne demek bana söylemiyorsun ..buni yine şakaya vuruyor..baktı benim suratım düzelmiyor kendisi bana tavır yaptı hakkıymış gibi ..ben de noluyor dedim sana .sana söylemeden bırakırsam nolur yani niye böyle yapoyorsun dedi küstü ve benimle konuşmuyor ..siz olsanız konuşur musunuz

Eşiniz 5 yaşında sanırım.
İsim konusu benim için çok önemli. Daha en başta çocuğunuz için ortak almanız gereken kararı tek başına alıyor. Ben olsam ortak karar vermedigimiz ismi sürpriz gibi bir gerekçeyle olsa bile koyarsa ertesi gün gider boşanma davasını açarım. O kadar netim bu konuda.

Annesinin ismi olabilir hatta eski kız arkadasinin bile olabilir erkek milleti herşey beklenir kesin bi dille ortak kararmz olacak isim konusu demelisin

daha önce hiç konuşamadınız mı şu olsun, bu olsun
şöyle bi isim olsun gibi
belki daha sizin istediğiniz ama onun hayır koymayalım dediği bir ismi koyup sürpriz yapacak olabilir mi

O çocuk sadece onun değil bunu bi idrak etsin eşin. Ne demek sana söylemeden koysam nolur bişey derdim banlanmayım şimdi. Şahsen ben konuşmazdım haklı değil çünkü ve yaptığı bence çok ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…