Bebeğe isim konusu ve eşimin düşüncesi

9 ay karnında taşıyan sensin asıl o kim oluyo

daha önce hiç konuşamadınız mı şu olsun, bu olsun
şöyle bi isim olsun gibi
belki daha sizin istediğiniz ama onun hayır koymayalım dediği bir ismi koyup sürpriz yapacak olabilir mi
Ben ne isim söylediysem beğenmedi sonra kimlikte görürsün dedi..şakaya vurdum güldüm geçtim..8 aylık oldum hala aynı şeyi söylüyor

bana bu isim koyma muhabbetleri çok enteresan gelmiştir.
ben daha hamile kalmadan kız ve erkek isimlerini seçtiğim, hatta ikiz olursa temalı isimler de düşündüğüm için sanırım
siz neden duruyorsunuz, siz seçsenize ismini, bu olacak deyin, o koyulmazsa asıl siz küsün.

hayır bu karar ortak verilmeli en güzeli bu da, olmuyorsa anne olan ağır basar

tavrını koy net,haklısın,birlikte karar vermelisiniz.

Ne demek ben isim buldum onu koyucam? Eşiniz genelde bu sekildemidir? Size sormadan etmeden kararlarmı alır hep?
Ya canım cok haklısın seni hamile halinle bu sekilde strese sokup üzmesi hemde boyle önemli bir konuda hic doğru degil.
Konuyu nasıl çözersin bilmiyorum ama ben olsam bende konuşmam. Hatta eşime derdim benim rızam olmadan bana sormadan kimlik Çıkarırsan hakkım helal degil derdim.
Ciddi bir mesele annelik hakkını yok saymak da neyin nesi?
Eşiniz kendi annesinin adını felan mi koyacak acaba?
Sizin kabul etmeyeceginizi bildiği için belki bu sekilde diyodur size

benim eşim doğar doğmaz hemen kimliğini yaptırdı kızımı. karişirlar diye.
sürpriz de degildi kesindi. ailem isim konusunda çok karişiyordu yok zehra koy yok fatma yok gibisi.
o yüzden eşim gitti yaptı.
senin eşin çocuk mu isim konusunda beraber karar vereceksin ne bu ya çok saçma süpriz buldum doğum raporunu verme sakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…