Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kavga ettikten sonra gelmiş olmayan birşeyi nasıl söyleyeyim diyor..bulmadıysan neden beni 8 aydır söyletiyorsun dedim..şuan trip atan küsen kendisiEşinle olan diğer sorunlarının yanında bebeğin ismini gizlemesi çok basit kalıyor.... en ufak birşeyde trip atan, seni aldatsam ne yaparsın diyen bir eşin var... ya ayrılıcan yada bu huylarını çekmeye devam edicen...
Annesinin adını bırakmaz biliyorum ..ne yapmaya çalışıyor anlamıyorumKesinlikle kimlikteki isimle çağırmayacağını belirt öncelikle.Böyle saçmalık olamaz.Kesin annesinin adıdır erkekse de babasının ya da dedesinin falan saçma bi isimdir ki söylemeye bile cesareti yok
kuserse kussun ya bu ne boyle cocuk gibi her seye trip her seye kavga. Hem suclu hem güçlü.Kızlar kavga ettik bana git ne bırakıyorsan bırak ne halin varsa gör..şu mübarek günde yaptığına bakın doğırdım doğuracam hala ağlatıyor beni ..suratını düzeltmemi bekleyecek bide
Aynen. Ama nasıl yapacak doğumdan yeni çıkmış kadın?Doğum kağıdını alın ve vermeyin...
Sabah hastaneden çıkmadan önce bana vermişlerdi odaya gelip.. bebek bakım bilgilendirme kağıtları ile birlikte doğum kağıdını da veriyorlarAynen. Ama nasıl yapacak doğumdan yeni çıkmış kadın?
anlamıyor musun cidden?Annesinin adını bırakmaz biliyorum ..ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
kızlar eşim bebeğimize isim bulmuş ve bana söylemiyor başta şaka yapıyor sandım ..dün gece sürpriz kimlikte görürsün dedi..ben de sürpriz istemiyorum bana söyle dedim hayır dedi.benşm de sıratım düştü ..bu konuda gayet ciddi..gelip gönlümü almak için seni yemeğe götüreyim dedi çarşamba günü ..ama isim konusunda hala ısrarcı..ben sana küsmedim alındım dedim sadece ne demek bana söylemiyorsun ..buni yine şakaya vuruyor..baktı benim suratım düzelmiyor kendisi bana tavır yaptı hakkıymış gibi ..ben de noluyor dedim sana .sana söylemeden bırakırsam nolur yani niye böyle yapoyorsun dedi küstü ve benimle konuşmuyor ..siz olsanız konuşur musunuz
Annesinin adını bırakmaz biliyorum ..ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
çünkü kocasıolmadannefesalamayangillerden konu sahibi.Ay konularını okudum delirdim direk sorucam boşanma imkanın yok mu, böyle ömür mü gecer