• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğe isim konusu ve eşimin düşüncesi

Kızlar kavga ettik bana git ne bırakıyorsan bırak ne halin varsa gör..şu mübarek günde yaptığına bakın doğırdım doğuracam hala ağlatıyor beni ..suratını düzeltmemi bekleyecek bide

S
Eşinle olan diğer sorunlarının yanında bebeğin ismini gizlemesi çok basit kalıyor.... en ufak birşeyde trip atan, seni aldatsam ne yaparsın diyen bir eşin var... ya ayrılıcan yada bu huylarını çekmeye devam edicen...
kavga ettikten sonra gelmiş olmayan birşeyi nasıl söyleyeyim diyor..bulmadıysan neden beni 8 aydır söyletiyorsun dedim..şuan trip atan küsen kendisi

Kesinlikle kimlikteki isimle çağırmayacağını belirt öncelikle.Böyle saçmalık olamaz.Kesin annesinin adıdır erkekse de babasının ya da dedesinin falan saçma bi isimdir ki söylemeye bile cesareti yok

Kesinlikle kimlikteki isimle çağırmayacağını belirt öncelikle.Böyle saçmalık olamaz.Kesin annesinin adıdır erkekse de babasının ya da dedesinin falan saçma bi isimdir ki söylemeye bile cesareti yok
Annesinin adını bırakmaz biliyorum ..ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

Kızlar kavga ettik bana git ne bırakıyorsan bırak ne halin varsa gör..şu mübarek günde yaptığına bakın doğırdım doğuracam hala ağlatıyor beni ..suratını düzeltmemi bekleyecek bide
kuserse kussun ya bu ne boyle cocuk gibi her seye trip her seye kavga. Hem suclu hem güçlü.
Tabiki ben koyucam cocugun adini de sende.
Surekli senin nazini mi cekicem de.
Kanser eder bu adam insani

Konuşmaması suçunu bastırıp üste çıkmak için canım. Haklı olan sensin. Senin rızan olmadan isim koymaya da hakkı yok. Süprize çok meraklıysan başka süprizler yap bana doğumdan sonra tatil falan ayarlasın ne bileyim böyle süpriz mi olurmuş. :KK64: Böyle birşey yaparsan sana hakkımı helal etmem de ya da başka birşey işte eşini tanıyan sensin. Ama ismi öğrenmeden buna izin vermemelisin. :KK20:

Maalesef erkekler bilinç altlarında kadın kimliğine saygı duymuyorlar. Bunun dışa vurumu da bu şekilde oluyor.

Aslında nüfus müdürlüğü nüfus kağıdı hazırlanırken annenin bulunmasını zorunlu yapsa, yada anneden yazı falan istense mesela.

Sadece babanın yada ebeveynlerden herhangi birisinin gidip tek başına buna karar vermesi doğru değil, adilde değil bence.

Ben heralde kimlikte benim istemedigim bi surpriz isim gorsem,dava mi aciliyo napiliyo cocugun ismini degistirme islemlerine falan baslardim...
Bebegimin 2ismi var 2sini de ben koydum. Esim onerilerde bulundu ama benim dedigim ismi begendi ve kabul etti.. o istemese de zorla koymazdim ama..dusnur orta yol bulurduk.

Bizim evladımız yok ama eşimle arada muhabbetini yapıyoruz şu isim bu isim. Eşim de benim içime sinmeyen isimler bulma konusunda çok başarılı. Sonra bir gün şakayla karışık dedi ki kimliği ben çıkartcam istediğimi yazdırırım. Dedim çocuğu ben taşıyayım sen isim koy. Mahkemeye gider değiştiririm (annenin böyle bir hakkı var sonradan çocuğun ismini değiştirebliyor) o çocuğu da bi daha göremezsin dedim. Bi daha şakasını bile yapmadı. Hoş biz olmayan bebeğe don biçiyoruz ama bu da heves...

Ayyy cinnet.
Zamanında annemin yanında yatarken ben, anneme hiç sormadan alıp götürmüş babannem kulağıma ismimi okutmuşlar. Annem diyor başımdan aşağı kaynar sular döküldü duyunca.
Ahdım var kendi cocugumun ismini anneme koydurtacagim.
Sizinki de o hesap. İş işten geçtikten sonra ogreneceksiniz, böyle saçmalık olamaz.
İsim koymak annenin hakkıdır. 9 ay karnında taşıyan annedir ve ismi tabii ki o koyacak. Cocugunuzun ismiyle bir ömür ona hitap edeceksiniz ama isim size sorulmuyor. O kimliği yedirin o kocaniza.

Su an eski konularınıza baktim hatırladım. Sizin eşiniz tam bir ruh hastası. Daha fazla şımartmayın bu pisliği. Bu kadar olur. Adam deli. Ötesi yok deli. Siz alttan aldıkça kendini haklı gormus. Allah ıslak etsin o deliyi.

kızlar eşim bebeğimize isim bulmuş ve bana söylemiyor başta şaka yapıyor sandım ..dün gece sürpriz kimlikte görürsün dedi..ben de sürpriz istemiyorum bana söyle dedim hayır dedi.benşm de sıratım düştü ..bu konuda gayet ciddi..gelip gönlümü almak için seni yemeğe götüreyim dedi çarşamba günü ..ama isim konusunda hala ısrarcı..ben sana küsmedim alındım dedim sadece ne demek bana söylemiyorsun ..buni yine şakaya vuruyor..baktı benim suratım düzelmiyor kendisi bana tavır yaptı hakkıymış gibi ..ben de noluyor dedim sana .sana söylemeden bırakırsam nolur yani niye böyle yapoyorsun dedi küstü ve benimle konuşmuyor ..siz olsanız konuşur musunuz

Ay böyle bişey olabilirmi ya her kahrı sen çek ,ismi tek başına kendisi koysun ,bencillik,hayvanlık ,okuzluk valla kusura bakmayın adamı bosarim. İsim anne ve babayla karar verilir ,öyle kimsede karışamaz !!! Doğum.belgesini verme git kendin yazdır kimliğe ,bana böyle birşey diyecek eşim onu varya gebertirim direkt boşanma sebebi

Annesinin adını bırakmaz biliyorum ..ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

Annesinin ya da eniştesinin adını koyması önemli değil, çok seveceğin bir isim koysa da önemli değil. Önemli olan seni anne yerine, insan yerine koymaması; çocuğu tek başına yapmış gibi davranması. Bir eşya değil bu kafasına göre isim verip "sürpriz" yapacağı. O sürpriz olayı eşinin bahanesi, muhtemelen senin hoşlanmayacağın bir isim düşündü ki sen karışama diye. Kimin ismi bilemem ama önemi yok. Eşinin düşüncesi iğrenç.

Ay konularını okudum delirdim direk sorucam boşanma imkanın yok mu, böyle ömür mü gecer

Back
X