• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğe isim konusu ve eşimin düşüncesi

kızlar eşim bebeğimize isim bulmuş ve bana söylemiyor başta şaka yapıyor sandım ..dün gece sürpriz kimlikte görürsün dedi..ben de sürpriz istemiyorum bana söyle dedim hayır dedi.benşm de sıratım düştü ..bu konuda gayet ciddi..gelip gönlümü almak için seni yemeğe götüreyim dedi çarşamba günü ..ama isim konusunda hala ısrarcı..ben sana küsmedim alındım dedim sadece ne demek bana söylemiyorsun ..buni yine şakaya vuruyor..baktı benim suratım düzelmiyor kendisi bana tavır yaptı hakkıymış gibi ..ben de noluyor dedim sana .sana söylemeden bırakırsam nolur yani niye böyle yapoyorsun dedi küstü ve benimle konuşmuyor ..siz olsanız konuşur musunuz
Sacmalardan seçmeler bu nasil is:olamaz:

Ben olsam cingar cikarirdim valla dokuz ay karninda tasiyan sen her turlu sıkıntıyı ceken sen senden habersiz isim takan o bu ne hadsizlik! Kesin senin onaylamiyacagin bir isim dusunuyordur beyefendi. Sanki cocugun uzerinde tek soz hakki sahibi olan o.

çünkü kocasıolmadannefesalamayangillerden konu sahibi.

üstelik lisans mezunu karı koca.

Şu anda da nefes alamıyor, bunun eğitimle alakası yok kişinin kendine verdiği değerle alakası var. Eski konularına baktım da biraz aklı fikri olan, kendine saygısı olan insan şu adamı çekmez. Sadece eziyet görüyor.

Hayatımda ilk defa böyle saçma bişey duydum.Sürprizi sen yap o kabul etsin bakalım.Allah akıl fikir versin eşine.

Bunun sürprizi mi olur ya ne alaka

Çocuğun ismine tek başına karar verip birde kimliğe yazdıracak kadar şizofren düşünceli mi bu adam?

Eve sokmam o adamı, çocuğundan da men ederim böyle yobaz beyinlilere ayrı bi sinirleniyorum ya...

kızlar eşim bebeğimize isim bulmuş ve bana söylemiyor başta şaka yapıyor sandım ..dün gece sürpriz kimlikte görürsün dedi..ben de sürpriz istemiyorum bana söyle dedim hayır dedi.benşm de sıratım düştü ..bu konuda gayet ciddi..gelip gönlümü almak için seni yemeğe götüreyim dedi çarşamba günü ..ama isim konusunda hala ısrarcı..ben sana küsmedim alındım dedim sadece ne demek bana söylemiyorsun ..buni yine şakaya vuruyor..baktı benim suratım düzelmiyor kendisi bana tavır yaptı hakkıymış gibi ..ben de noluyor dedim sana .sana söylemeden bırakırsam nolur yani niye böyle yapoyorsun dedi küstü ve benimle konuşmuyor ..siz olsanız konuşur musunuz
Büyük konuşmayayım ama beni saymayıp 9 ay karnımda taşıdığım evladımın adını kendi başına koymaya kalksa yüzüne karşı hakkımı helal etmiyorum sana deyip çeker giderim bebeğimle...
Hadsiz yaaa
Şaka yapılacak şey var yapışmayacak şey var... Allah bildiği gibi yapsın kocanı

Ben o çocuğu 9 ay karnımda taşıycam da bana sormadan "sürpriz" ayağına çocuğuma isim konulacak öyle mi? Alnını karışlarım ben o adamın, ne haddineymiş beni hiçe sayıp tek başına isim koymak

Tasiyici anne olarak mi kiralamis sizi.
Ben olsam defol git ben doguracagim dogum belgem benim elimde olacak gider isminide kendim koyarim derim.
9 ay karninda tasidin vs olaylarini gectim cocuk olmasa dahi sen onun hayat arkadasisin seninle paylasamayacagi hic 1 sey olmamali

Ya yemin ederim çok sakin sabırlı kadınlarsınız. Ben evi terk ederdim. İstediği ismi koysun mahkemeye gider değiştirirdim. :D

nasıl düşünüyor beyni nasıl işliyor bilinmez ama davranışları normal değil
bu süpriz olabilir ama kötü bir süpriz acaba kendinizi yeterince ifade mi edemiyorsunuz
ilginç bir durum

Belki
kuserse kussun ya bu ne boyle cocuk gibi her seye trip her seye kavga. Hem suclu hem güçlü.
Tabiki ben koyucam cocugun adini de sende.
Surekli senin nazini mi cekicem de.
Kanser eder bu adam insani
belki de olmuşumdır haberim yok..neymiş efendim 20 dk surat yapmışım suratımı düzeltmeye çalışmış ben devam etmişim kendisi yapıyor şimdi aynı şeyi

anlamıyor musun cidden?
kendisi ruh hastası olduğu için sana psikolojik şiddet, işkence uyguluyor. hepsi bu.
Ya usandım artık yemin ederim ..bak tamam ne isim istiyorsan bırak bari söyle ne olduğunu diyorum bakayım ne tepki verecek diye..onu da söylemiyor..sonra dönüp dedi ki olmayan birşeyi ben sana nasıl söyleyeyğm..e bulmadıysan ne diye 8 aydır benş söyletiyorsun dedim ses yok..git ne yapıyorsan yap ne bırakıyorsan bırak dedi şuan bğtğn suçlu benim

böyle bir konuda sürpriz biraz cesaret isteyen birşey. kimlige yanlış yazılan tek bir harfi bile değiştirmek için mahkeme yolu görünürken sizi mutsuz edebilme ihtimali olan bir konuda işiniz zor gibi geldi.ama olaya şu açıdanda baktım sizin isimlerinizden karma bir isim buldu bunun içinmi sürpriz diyor yada sizin istediğiniz bir isim vardı o istemiyordu sizin ismi koymaya karar verdi ondanmı sürpriz diyor.....bunların dışındaki bir sürpriz bu bilinçaltıyla seveceğiniz bir isim bile olsa size itici gelecek inancındayım

nasıl düşünüyor beyni nasıl işliyor bilinmez ama davranışları normal değil
bu süpriz olabilir ama kötü bir süpriz acaba kendinizi yeterince ifade mi edemiyorsunuz
ilginç bir durum
Kendimi gayet güzel ifade ediyorum ama adam karşısında herşeye susan surat asmayan birini istiyor bu konıda bile 20 dk suratım düştü ne hale geldik

Ne kadar
böyle bir konuda sürpriz biraz cesaret isteyen birşey. kimlige yanlış yazılan tek bir harfi bile değiştirmek için mahkeme yolu görünürken sizi mutsuz edebilme ihtimali olan bir konuda işiniz zor gibi geldi.ama olaya şu açıdanda baktım sizin isimlerinizden karma bir isim buldu bunun içinmi sürpriz diyor yada sizin istediğiniz bir isim vardı o istemiyordu sizin ismi koymaya karar verdi ondanmı sürpriz diyor.....bunların dışındaki bir sürpriz bu bilinçaltıyla seveceğiniz bir isim bile olsa size itici gelecek inancındayım
ne kadar tatlısın ne kadar düşüncelisin..o adam böyle şeyleri düşünmez..

Back
X