• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğe isim konusu ve eşimin düşüncesi

Bana haber vermeden koyup çıkaracağı o kimliği ona yedirirdim! Böyle saçma şeymi olur ya?

Çok saçma bir davranış sergilemiş. Çocuğun isminin üzerinde annenin daha çok söz hakkının olduğunu düşünüyorum. 9 ay karninda anne taşıyor sonucta. Eşinizle kimlik cikmadan konuşun bu konuyu muhakkak. Ne demek ya kimlikte görürsün. Sen annesin anne.

Böyle bir sürprizi kabul etmezdim. Edecek kadın da yoktur eminim.

Bir de bu sebeple küsmüş, siz daha çok küsün.

Senin onayın olmadan böyle birseye hakki yok.Sen hala yok küsmedim darildimlardasin.

sen sen olmaktan çıkınca ortada ne kaldı?
hiçbir şey.
evlilik veya insan ilişkileri asla tek taraflı yürümez.
eşinin yaptıklarını sana komşun yapsa o komşuyla arkadaş kalmaya devam eder misin?
eh be, manyak mıdır nedir der uzak durursun değil mi?
karı koca olmak her şeye eyvallah etmek, her şeye katlanmak demek değil.
karı koca olmak şu kısa ömrü saygı ve sevgiyle, çocuklarınla beraber mutlu, huzurlu geçirmek; birbirini üzmemek, kırmamak için çabalamaktır.
Herkes senin gibi düşğnmğyor işte canım.. az önce dedi ki ben sana süpriz yapacaktım sen dayanamadın ismini falan da bırakmıyorım ismini bul gider bırakırım tavırlo bir şekilde

kızlar eşim bebeğimize isim bulmuş ve bana söylemiyor başta şaka yapıyor sandım ..dün gece sürpriz kimlikte görürsün dedi..ben de sürpriz istemiyorum bana söyle dedim hayır dedi.benşm de sıratım düştü ..bu konuda gayet ciddi..gelip gönlümü almak için seni yemeğe götüreyim dedi çarşamba günü ..ama isim konusunda hala ısrarcı..ben sana küsmedim alındım dedim sadece ne demek bana söylemiyorsun ..buni yine şakaya vuruyor..baktı benim suratım düzelmiyor kendisi bana tavır yaptı hakkıymış gibi ..ben de noluyor dedim sana .sana söylemeden bırakırsam nolur yani niye böyle yapoyorsun dedi küstü ve benimle konuşmuyor ..siz olsanız konuşur musunuz
Esin sacmalamayi abartms cnm ne demek sana söylemiyorm kimlikte görürsün sen bu çocuğun annesi değil misin o nasıl bir düşünce

Esin sacmalamayi abartms cnm ne demek sana söylemiyorm kimlikte görürsün sen bu çocuğun annesi değil misin o nasıl bir düşünce
Ben surat asıp söylemesi için direttim diye sinirlendi ne bırakıyorsan bırak sabırlı olup bekleseydin süprizimi karışmıyorum artık dedi

kaynananın ismi geliyor ve sen sinirlenme diye söylemiyor. çünkü söylerse burnundan getireceğini düşünüyor olabilir önlem almış resmen.

kaynananın ismi geliyor ve sen sinirlenme diye söylemiyor. çünkü söylerse burnundan getireceğini düşünüyor olabilir önlem almış resmen.
Kaynanamın ismini bırakmaz eminim yok efendim sabırsız davranmışım sürpiz yapacakmış karışmıyorul ne buluyorsan bul dedi

Kaldı ki ben onunla kavga etmedim sadece aklındaki ismi sordum sürpriz diye uzattı aylardır .. ismini ben bırakacam ya da senin buldupun ismi beğenmedim dahi demedim sadece ben ismini bıraktıktan sonra bilmek istemiyorum dedim

Nedemek ismi saklamak cok mantiksiz annenin rizasi olmadan isim konulur mu bebege yada babanon rizasi olmadan.... ikinizin beraber karar vermesi gereken bir konu ya soylesin adam gibi ya da konusmasin hic daha iyii

Herkes senin gibi düşğnmğyor işte canım.. az önce dedi ki ben sana süpriz yapacaktım sen dayanamadın ismini falan da bırakmıyorım ismini bul gider bırakırım tavırlo bir şekilde
Ay canım gözünaydın ne güzel bırak trip yapsın. İstediğin olmuş. Haksız olduğunu biliyor için rahat olsun. Sen bi iki isim seç. Bunlardan beraber seçelim hadi dersin bikaç gün sonra olur biter. Baktın triplerde seçer dersin bunu seçtim diye. :KK14:

Eğer benim sevmediğim bir ismi bana dayatırsan dava açar bende sana bi süpriz yaparım de.. ne demek kimlikte görürsün. . Sende hastane ile görüş doğum belgesini eşine vermesinler.. sen git çıkar kimliği. .

umursama canım.
o yok gibi yaşamaya başla bir an önce.
çünkü kocan her halukarda kavga çıkarıyor.

Nüfus memuruyum. Sana çok pratik bir yöntem söyleyeyim. Doğum raporlarını al, bir tanesinin arkasına istediğin ismi yaz, kocan olacak oduna ver. Nüfusta o ismi yazarlar. Sevgiler :KK200:
Ayy süpermiş. :cool: Orda ne yazarsa o mu? Adam dese ki hayır bu yazılacak o zaman ne olacak?

kızlar eşim bebeğimize isim bulmuş ve bana söylemiyor başta şaka yapıyor sandım ..dün gece sürpriz kimlikte görürsün dedi..ben de sürpriz istemiyorum bana söyle dedim hayır dedi.benşm de sıratım düştü ..bu konuda gayet ciddi..gelip gönlümü almak için seni yemeğe götüreyim dedi çarşamba günü ..ama isim konusunda hala ısrarcı..ben sana küsmedim alındım dedim sadece ne demek bana söylemiyorsun ..buni yine şakaya vuruyor..baktı benim suratım düzelmiyor kendisi bana tavır yaptı hakkıymış gibi ..ben de noluyor dedim sana .sana söylemeden bırakırsam nolur yani niye böyle yapoyorsun dedi küstü ve benimle konuşmuyor ..siz olsanız konuşur musunuz
Annesinin is mini koyarsa ne yaparsiniz?
Ben olsam hemen mahkeme yoluyla degisilmesini talep ederim

Back
X