- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben konu sahıbıne soyle onerdınız sandımBiz babalara diyoruz bebeğin adını doğum raporunun arkasına yazın diye. Böylece ben ayşe demiştim siz ayla yazdınız diye bir sorun yaşanmıyor. Yazıyoruz ismi belge veriyoruz baba kontrol edip imzalar ondan sonra tescil ederiz. Meryem yerine meyrem yazsa kağıdın arkasına onu bile düzeltmeden yazmamız gerekir...
İşte memur diyecek zekiye diyorsan git yeni doğum raporu getir, arkasına zekiye yaz. Ben o nedenle konu sahibine bütün doğum raporlarını al, kocana sadece isim yazılmış olan bir tane ver dedim.Ama ben konu sahıbıne soyle onerdınız sandım
dogum belgesının arkasına atıyorum ayse yaz
babada suprız yapacakmıs ya oda zekıye koyucam dıyor e demeyecekmı memur ne oluyor yahu dıye?
işin garibi o ya istediğim bir isim yoktudaha önce isim konusu gectimi aranizda? Sen istedigin bir ismi söylediysen belki onu koyacaktir. Yani süprizi senin istedigin ismi koymak olur.
Baska türlüsüne süpriz denmez.
o zaman baya bi sacmalamis esin.İşi
işin garibi o ya istediğim bir isim yoktu
isim konusunda kesinlikle taviz verme benden söylemesi benim rızam olmadan esim koydu ismini yani beni.bir punduna getirdi hem annesinin ismini.hem de istemedigim bir ismi.koydu ve ben hala kızıma ismiyle seslenemiyorum. Ama değiştirecegim ismini en.kısa zamanda. Senin içine sinmesi cok.önemli eşine bu konuda taviz vermekızlar eşim bebeğimize isim bulmuş ve bana söylemiyor başta şaka yapıyor sandım ..dün gece sürpriz kimlikte görürsün dedi..ben de sürpriz istemiyorum bana söyle dedim hayır dedi.benşm de sıratım düştü ..bu konuda gayet ciddi..gelip gönlümü almak için seni yemeğe götüreyim dedi çarşamba günü ..ama isim konusunda hala ısrarcı..ben sana küsmedim alındım dedim sadece ne demek bana söylemiyorsun ..buni yine şakaya vuruyor..baktı benim suratım düzelmiyor kendisi bana tavır yaptı hakkıymış gibi ..ben de noluyor dedim sana .sana söylemeden bırakırsam nolur yani niye böyle yapoyorsun dedi küstü ve benimle konuşmuyor ..siz olsanız konuşur musunuz
Konuştum güzellikle ne isim varsa aklımda söyle beraber karar verelim birlikte bırakalım diye ..sürpriz yapacaktom sana sen beklemedin sabırlı olamadın..ismini bul gider bırakırım karışmıyorum dedi trip atıyor .Sİzin çok sevdiğiniz birinin ismini mi verecek acabaal karşına konuş kavga etme ama anlat derdini niçin rahatsız olduğunu, senin düşüncelerinden haberi olsun. Sanki eve gelirken aldığı ekmek sayısı mı bu danışılmadan ?
Yasal olarak sizden habersiz isim koyamaz. Rızanızı almak zorunda. Hatta bu şekilde kadının biri kocasına dava açmıştı hatirlarsiniz belki. Asla izin vermeyin. Resmen sizin çocukta hakkınız yokmuş gibi davranıyor.kızlar eşim bebeğimize isim bulmuş ve bana söylemiyor başta şaka yapıyor sandım ..dün gece sürpriz kimlikte görürsün dedi..ben de sürpriz istemiyorum bana söyle dedim hayır dedi.benşm de sıratım düştü ..bu konuda gayet ciddi..gelip gönlümü almak için seni yemeğe götüreyim dedi çarşamba günü ..ama isim konusunda hala ısrarcı..ben sana küsmedim alındım dedim sadece ne demek bana söylemiyorsun ..buni yine şakaya vuruyor..baktı benim suratım düzelmiyor kendisi bana tavır yaptı hakkıymış gibi ..ben de noluyor dedim sana .sana söylemeden bırakırsam nolur yani niye böyle yapoyorsun dedi küstü ve benimle konuşmuyor ..siz olsanız konuşur musunuz
Ya da annenin,babanin,senin ailenden biriinin ismini koycaktiİşi
işin garibi o ya istediğim bir isim yoktu
Ahahhh canım kaynananın felan ismini koyacak olmasın sen koydurmazsın diye söylemiyordur belkide , ikinizin anlaşıp bir isim koymanızlazım onun istemesiyle olmaz ondan önce gidip sen kimliğini çıkar olmazsakızlar eşim bebeğimize isim bulmuş ve bana söylemiyor başta şaka yapıyor sandım ..dün gece sürpriz kimlikte görürsün dedi..ben de sürpriz istemiyorum bana söyle dedim hayır dedi.benşm de sıratım düştü ..bu konuda gayet ciddi..gelip gönlümü almak için seni yemeğe götüreyim dedi çarşamba günü ..ama isim konusunda hala ısrarcı..ben sana küsmedim alındım dedim sadece ne demek bana söylemiyorsun ..buni yine şakaya vuruyor..baktı benim suratım düzelmiyor kendisi bana tavır yaptı hakkıymış gibi ..ben de noluyor dedim sana .sana söylemeden bırakırsam nolur yani niye böyle yapoyorsun dedi küstü ve benimle konuşmuyor ..siz olsanız konuşur musunuz
Bizim 5 yıl çocuğumuz olmadı. Eşim olursa şu isimleri koymsyı istiyorum dedi. Dedim olsunda kapı, cam önemli değil ismi.
Sonra hamile kaldım.Bir ayeti okuyordum hep,ayette ismi geçen peygamberin adını koymak istedim.eşimde ben önce sana demiştim dedi.çift isim koyalım dedim.erken doğum yaptım, eve geldiğimiz gün gidip sadece kendi istediği ismi yazdırmış. Ben banyodayjen de kendi istediği ismi kulağına okumuş. Çok sinirlendim hala içime sinmedi isim. Eşimde tam bir öküz, asla haklı olduğunu kabullendiremezsin.
8 aylık canımkızdırmak için yapmış olabilir mi?
yani maksat gıcıklık olsun...
kaç aylık bebeğiniz? doğuma kadar illa ki söylerdir.
Hayır canım öyle aileden birinin ismini koyma taraftarı değil ..Ya da annenin,babanin,senin ailenden biriinin ismini koycakti
kızlar eşim bebeğimize isim bulmuş ve bana söylemiyor başta şaka yapıyor sandım ..dün gece sürpriz kimlikte görürsün dedi..ben de sürpriz istemiyorum bana söyle dedim hayır dedi.benşm de sıratım düştü ..bu konuda gayet ciddi..gelip gönlümü almak için seni yemeğe götüreyim dedi çarşamba günü ..ama isim konusunda hala ısrarcı..ben sana küsmedim alındım dedim sadece ne demek bana söylemiyorsun ..buni yine şakaya vuruyor..baktı benim suratım düzelmiyor kendisi bana tavır yaptı hakkıymış gibi ..ben de noluyor dedim sana .sana söylemeden bırakırsam nolur yani niye böyle yapoyorsun dedi küstü ve benimle konuşmuyor ..siz olsanız konuşur musunuz