Bebeğe kan damlası

Simdi kafaniz biraz daha karisacak ama yazmadan duramadim. Benim bebegim 2,5 aylik. 32 haftalik dogdu. Dogduktan 2 hafta sonra ferrum baslandi. Hala kullaniyoruz mecburen. Mecburen diyorum cunku ferrumun iceriginde paraben var. Parabenin kanserojen oldugunu tv de bas bas bagiriyor doktorlar. Bunu cocuk doktorumuza soyledim gyneferon ver dedi. Eczaneye sorduk o ilac 1 yil once piyasadan toplatilmis. Ferrumun muadili vegaferonun da icinde paraben var. Eczanelerde baska muadili de yok. Yani bizim sorduklarimiz oyle. Simdi ben bu ilaci vermesem olmaz cunku premature zaten. Veriyorum ama allahim sana emanet diye diye :( bu saglik bakanligini da allah bildigi gibi yapsin. Ne ise yariyorlar???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gerçekten aklım çok karıştı ya. Gerçekten bu sağlık bakanlığı bebeklerimize iyilik mi yapıyo kötülük mü belli değil. Başka kan ilacı yokmuymuş var diye biliyorum. Bi de eczane ye sorup ondan kullansan olmaz mı acaba. Ya bende kan tahlili yaptırmadan vermicem o zaman :(((

Gerçekten aklım çok karıştı ya. Gerçekten bu sağlık bakanlığı bebeklerimize iyilik mi yapıyo kötülük mü belli değil. Başka kan ilacı yokmuymuş var diye biliyorum. Bi de eczane ye sorup ondan kullansan olmaz mı acaba. Ya bende kan tahlili yaptırmadan vermicem o zaman :(((

Biraz once hastaneden geldik. Yine sordum doktora. Parabene cok takilmayin prematurelerde kullanilir. Mutlaka kullanin dedi. Ben vermeye devam edecegim. Cunku vermezsem ve bebegim gelismezse daha kotu:( siz de doktorunuzla konusun oyle karar verin bence.

Biraz once hastaneden geldik. Yine sordum doktora. Parabene cok takilmayin prematurelerde kullanilir. Mutlaka kullanin dedi. Ben vermeye devam edecegim. Cunku vermezsem ve bebegim gelismezse daha kotu:( siz de doktorunuzla konusun oyle karar verin bence.

Ewet konuşacağım bende. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Allah bağışlasın bebeğini

merhba arkadaslar benım kızımda premature hemde 27 haftada doğdu ılacın adıını hatırlayamadım kan damlası verdı doktor bı turlu ıçıremedım mamaya katıp verdı yıne ıçmedı zaten cokta kötuydu doktruna sorduk vermeyın içmıyorsa 4. aydan sonra gunluk pakmez verırsın dedı suan kızım duzeltılmış 10 aylık ve hergun 1,2 tatlı kasıgı mamasına katıyorum çok şükür hiç bişeyıde yok gelışımıde ıyı zaten kuvezden sonra premature bebekler ıçın anne sutuyle karışan mama vermıştı baya pahalıydı 2 ,3 kutu ondan vermıştık doktoru onu vermemızı söyedı

merhba arkadaslar benım kızımda premature hemde 27 haftada doğdu ılacın adıını hatırlayamadım kan damlası verdı doktor bı turlu ıçıremedım mamaya katıp verdı yıne ıçmedı zaten cokta kötuydu doktruna sorduk vermeyın içmıyorsa 4. aydan sonra gunluk pakmez verırsın dedı suan kızım duzeltılmış 10 aylık ve hergun 1,2 tatlı kasıgı mamasına katıyorum çok şükür hiç bişeyıde yok gelışımıde ıyı zaten kuvezden sonra premature bebekler ıçın anne sutuyle karışan mama vermıştı baya pahalıydı 2 ,3 kutu ondan vermıştık doktoru onu vermemızı söyedı

Ben iki farkli doktora sordum ikisi de damlaya devam birakma dedi. Oyle bisey deseler hemen kesecegim. Kan tahlili de yapilmiyor ustelik. Yapin da diyemiyorum yavrumun cani yanacak diye. Bu defa ben de pekmezi onerecegim bakalim ne diyecek?

Herkes bir tecrübe yaşıyor işte.... Anne olmak ne zormuş...

Ben iki farkli doktora sordum ikisi de damlaya devam birakma dedi. Oyle bisey deseler hemen kesecegim. Kan tahlili de yapilmiyor ustelik. Yapin da diyemiyorum yavrumun cani yanacak diye. Bu defa ben de pekmezi onerecegim bakalim ne diyecek?

bizde iki doktora gıdıyorduk bırı verdı kızım içmeyınce dıger doktoruna syledık benım bıle kokusu mıdemı bulandırıyo cocuk nasıl içsin sen pekmez ver dedı sonra dıger damlayı verene söyledım kızımın içmedıgını duyunca o da aynısını söyledı her doktor farklı şeyler söyluyo

bu kan damlası işi gerçekten sıkıntılı.dr.umuz ferrum damlayı verme kıyma kemik suyu et ürünleri verebilirsin dedi.sağlık ocağındaki ebe geç bile kalmışsınz bu 4. ayda başlanacaktı dedi.3 gün kullandım şimdi vermiyorum hiç içim rahat değil bir de biz muayene için dr odasına girdiğimzde bir hasta çıkmak üzereydi 9 aylık oğlunun dişlerinde leke olduğunu söyledi dr.da kan damlası yapmıştır bi çözümü yok ,yeni dişler çıkana kadar böyle kalır dedi.ona da kafam takıldı:KK43:ebe damlayı verirken damaklarına bulaştırma diyor ama el kadar sabi ne anlar illa ki bulaşıyor :KK12:inşallah 9. aydaki kan testinde bi eksiklik çıkmaz şu anda vermiyorum damlayı artık.bebişim 7.5 aylık buaradaHoppa

Back
X