Çocuk Hastalıkları Kan damlası için yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sevoso

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
20
0
36
Ankara
Bebeğim iki aylık. Yapılan kan tahlilinde kanı biraz düşük çıktı. Dr kan damlası verdi. Ancak kan damlası genelde 4. Aydan sonra başlanıyor. Biz daha iki aylığız bir zararı olur mu acaba??? Bizim gibi erken başlayan var mı???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebeğim iki aylık. Yapılan kan tahlilinde kanı biraz düşük çıktı. Dr kan damlası verdi. Ancak kan damlası genelde 4. Aydan sonra başlanıyor. Biz daha iki aylığız bir zararı olur mu acaba??? Bizim gibi erken başlayan var mı???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba canım, benim bebeğimde 4 aylık. 3. aya kadar fazla kilo almıyordu. doktor kan tahlili istedi ve sonucunda kan değeri düşük çıktı. doktor fizyolojik dedi. normalde 4-5 aylıkken olur ama sizin bebeğinizde erken olmuş dedi. ferrum damla verdi. hergün aç karnına 8 damla veriyoruz. kilo alımı nispeten düzeldi. yani bende 3. ayda başlamak zorunda kaldım. herhangi bir yan etkisini de görmedim canım.

merhaba,

kanının düşüklüğü tespit edilmesi çok iyi.Benim bebeğimde hiç bakılmadı ki 5.ayda test yapılınca kan değeri çok düşük çıktı.Günde 30 damla 3 ay kullanacağız.Aman ihmal etmeyin,kan düşüklüğü bir çok şeye sebebiyet veriyor.

Back
X