bebeğe yapılan şiddet

kaderiminoyunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
2.017
30
46
Diğer
az önce yotubda komik vieo falan izlerken rast geldim bir videoya...keşke izlemeseydim okadar üzüldüm ki o bebeğin haline .lanet okuyarak izledim ,ağladım..nasıl vuruyor bebeğe allahım elerin kırılsın allah seni de böyle eziyetlerin kat ve katını yaptırtrsın..nerdeyse ölecekti bebek sonlara doğru kafasını ölecek olan bir kuş gibi tutamaz oldu..içim yandı..allah o kadını ve o kadın gibi olanların belasını versin...çok üzgünüm

ah ah boylesıne kufur etsen terbıyesız olursun elıne gecse bır guzel dovsen sıddet yanlısı.allahım dıyorum bazen tabıkı bır bıldıgın var ama yazık korunmasız kucucuk bebek sonucta.olmasın bunların cocugu sokak kopeklerı gıbı kısırlastırırlsın.kadınlar klubunde boylelerıne ıstedıgımız gıbı hakaret ve kufur etmek ıcın sayfa ıstıyorum ceza almaksızın.

elleri kırılsın inşallah, gün yüz görmesin...
nasıl üzüldüm yavrucağa yaa....
insan minik bebeğe nasıl vurur yaa nasıl nasıl??*aklım almıyor...o daha bilincinde değil ki hiçbişeyin...ağzı var dili yok...rabbim inşallah gani gani cezasını versin o kadına...

dun haberlerde ızledım uvey anne 8 yasındakı kocasının ılk evlılıgınden olan cocugu kaynar suyla haslamıs banyoda
babada otobana terk etmıs
yemek yıyecektık yemın edıyorum bogazıma dızıldı lokmalar :S

Suan kendim 7 aya yakin hamileyim.. İster istemez karsima cikti benim de o videolar beyse dedim birdaha izlemeyecegim izleyip kendimi üzmeyecegim ama gecenler de haberleri okurken bebegini cöp kutusuna atan, cöp posetiyle bogup henuz birkac gunluk bebegi cöpe atan... Allahim okumaz olsaydim sürekli kendi oglusum geliyor gözümün önüne.. Bilmem kac gecedir bu sebepten uyuyamiyorum.
Nasil vicdandir bu nereye gidiyo bu insanlik.
Anne olabilmek icin heryolu deneyip yillarca göz yasi döken insanlar varken bu anne sifatindaki yaratiklara ne oluyor.
Vicdani, o yavrucaklari gectik öteki tarafta nasil cikacaksin rabbimin karsisina.
Kadinlara siddet, kadinlara haksizlik falan diyoruz arkadaslar bazan ama kendi cinsimizdekilerin yaptiklarina bakin bir. Allah kahretsin diyorum edilebilecek en agir beddualari ediyorum bu canilere.

ve evladına bu caniliği yapanlara hamile kalabiliyor..ama bizim gibi yıllarca uğraşalnlar evlat aşkıyla yananlar kalamıyor...yok ya ben bu dünyayı sevmedim...adil değil

Savunmasiz ufacik bir bebege nasil yapabilmis bunu? Allahin pis karaktersizi. Boylelerini olduresiye doveceksin ki anlasin nasil birsey oldugunu o bebegin eti ne budu ne hayvan ya! Cok uzuldum ve sinir oldum. Nasil hesap verecek mezarda merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…