Bebeği 13 haftalık hissedemıyorum

Ozturkblgn

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
70
143
13
28
13+2 günlük hamileym hep karnımda kan atar gbi hissederdm dün geceden beri hissetmıyorum daha önce iki bebek kaybettm korkuyorm benımle aynı durumda olan varmı??

Ben şuan 16 haftanın içindeyim bise hissetmiyom valla. Kötü düsünmeyin hemen yarin bi dr gitseniz

Gidicem nasıpse ama yınede içim rahat deil bunuda kaybetmek istemyorum
Kötüyü getirmeyin aklınıza rabbimin izniyle sizinledir bebegniz. Ben hala hissetmiyom valla ilk çocukta 16 yada 20 haftadan s9nra hissedilir diyolar

Ben 16.haftada hissetmistim ilk hareketlerini. Doktor cok cok erken deyip şaşırmıştı.

Sanirim kayiplarinizdan dolayi psikolojik olarak boyle düşünüyorsunuz.

Normalde cok onerilmeyen birsey aslinda ama sizi travmadan koruyacaksa, daha az zararli olan tercih edilir. Bebegin kalp atışlarını kulaklikla dinleyebileceginiz bir cihaz alabilirsiniz

Allah hayrlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah iyidir bebeğim
Amin hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım sizde içinizi ferah tutun yarim güzel haberler bekliyom sizden

Ewet iki kayıp beni korkutuyor zaten ikiside küçük gitmişti gerçi ama yınede akla gelmıyo deil

Allah razı olsun canm tabı erken ama kan atar gibi atardı dünden beri atmıyo dua edin
Çok küçük olduğu için zor hissedebilirsin,korkma aklınada kötü şeyler getirme.dediğim gibi 17 haftadan sonra daha hissedebilirsn bazı hamilelerde daha geç hissedenler var,onun için endişelenme,ama aklımda soru işareti kalmasın dersen yarın dr git cnm,dualarım sennle

Allah razı olsun dualarınızı eksık etmeyn yarn nasıpse gıdıcm normal kontrole 1 hafta var dayanamam

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım sen ve bebeğinle dualarım içini ferah tut lütfen stres yapma keşke bende o haftalara gelebilsem

Çünkü çok erken. Özellikle İlk gebelikte doktorlar ilk hareketin hissedilmesinin 21. Haftaya kadar gelebileceğini söylüyor. Ben ikinci gebeliğimde bile 16. Haftada felan hissetmiştim kaldı ki senin ki çok erken.

Yahuuuu 10 cm, max 30 gramlık bir bebeği hissedemezsin ki :) atan damarlarını hareket gibihissedersin ama o bebek hareketi değil.

İNŞALLAH sende bu haftaları daha fazlasını yaşarsn canm hayrlısıyla büyüsün karnında
İnşallah canım 7 kayıp 1 ay tamamladıktan sonra düşüyorlar bebeklerim hiç 2. Ayı görmedim inşallah bana da yaşatır o duyguyu hamile kalırsam bu sefer yaşasın yavrum inşallah sizi tanımıyorum ama İnan duygu yüklü bir bulut gibiyim çok duygusal oldum bu aralar anlam veremiyorum içimdeki evlat hasreti bitirdi beni hiç umudum kalmadı ama Rabbim büyüktür onun dediği olacak buna inanıyorum seni de o kadar çok iyi anlıyorum ki bunu sana anlatacak kelime bulamıyorum Rabbim senin yüzünü güldürsün inşallah

İşte o atan kan atmıyo zaten bebeği hissetmıyordum ama atan kan yok

İşte o atan kan atmıyo zaten bebeği hissetmıyordum ama atan kan yok
Damar atması normalde ille hissedilmesi gerek bir şey değil, ben ilk gebelikte hiç hissetmedim.
Yani bunun bebekle alakası yok. Damar atmasını bebeğin sağlığı ile neye dayanarak ilişkilendirdin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…