- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
- Konu Sahibi Ozturkblgn
-
Lütfen ama lütfen stres yapma canım stresi. Uzaklaştır güzel şeyler düşün onunla konuş annesi en büyük düşman stres canım yapma kendine de bebeğinede bunu yarın zaten gideceksin çok güzel haberlerle geleceksin ben inanıyorum sende İnan olur muİşte o atan kan atmıyo zaten bebeği hissetmıyordum ama atan kan yok
Allah en kısa zamanda yaşatsın sanada canm iki kayıp verdım sonra bir sene kalamadm pcos cıktı en son ınfertılıteye gttm gilm çektiler üstüne hemen kaldm umudunu hiç kesme hayatta hala mucizeler var ablam 6 senelk ewlı hiç kalamadı bıle bana hep derki bir kere hamıle kalaym ama düşsün yeterki kalaym onun için umudunu hiç kesme hep dua edıcem sana tanımıyorö seni ama o acıyı yaşayanlar anlarİnşallah canım 7 kayıp 1 ay tamamladıktan sonra düşüyorlar bebeklerim hiç 2. Ayı görmedim inşallah bana da yaşatır o duyguyuhamile kalırsam bu sefer yaşasın yavrum inşallah sizi tanımıyorum ama İnan duygu yüklü bir bulut gibiyim çok duygusal oldum bu aralar anlam veremiyorum içimdeki evlat hasreti bitirdi beni hiç umudum kalmadı ama Rabbim büyüktür onun dediği olacak buna inanıyorum seni de o kadar çok iyi anlıyorum ki bunu sana anlatacak kelime bulamıyorum Rabbim senin yüzünü güldürsün inşallah
Damar atması normalde ille hissedilmesi gerek bir şey değil, ben ilk gebelikte hiç hissetmedim.
Yani bunun bebekle alakası yok. Damar atmasını bebeğin sağlığı ile neye dayanarak ilişkilendirdin ki?
[/QUOTE
O atan damar benım umudum ondandır belkide bukadar endişem
Allah razı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah bana da benim gibi bekleyenlere tez vakitte sağlıklı uzun ömürlü bahtı güzel hayırlı evlatlar nasip eylesinAllah en kısa zamanda yaşatsın sanada canm iki kayıp verdım sonra bir sene kalamadm pcos cıktı en son ınfertılıteye gttm gilm çektiler üstüne hemen kaldm umudunu hiç kesme hayatta hala mucizeler var ablam 6 senelk ewlı hiç kalamadı bıle bana hep derki bir kere hamıle kalaym ama düşsün yeterki kalaym onun için umudunu hiç kesme hep dua edıcem sana tanımıyorö seni ama o acıyı yaşayanlar anlar
Zaten bebek hissedilmesi için erken olablır ama karnındaki atan damar ve kanı hissedersn göğüs koyulaşmasıda herkesde olamayablrmiş benmkıler çok koyulaştıBende 18. Haftaim hhssetmiyom bisey daha.goguslerim de koyulasmadi
Olablır bende böyle kendımı avutuyo olablrmCanım yanlış anlama ama kendi kendine damar atmasını bebek sağlığı olarak nitelendirmişsin. Umut ettiğin şeyin tıbbi olarak bir anlamı olmalı. Kendi kendine boluna stres yapıyorsun.
Amin canm inşallahAllah razı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah bana da benim gibi bekleyenlere tez vakitte sağlıklı uzun ömürlü bahtı güzel hayırlı evlatlar nasip eylesin
Bebegin kalbinin durdugu nasil belirti veriuor agri kanama olur bence oyle olsaydi13+2 günlük hamileym hep karnımda kan atar gbi hissederdm dün geceden beri hissetmıyorum daha önce iki bebek kaybettm korkuyorm benımle aynı durumda olan varmı??
Olablır bende böyle kendımı avutuyo olablrm
Nasıp canm Allah sabır versn sanadaCanım yanlış anlama ama kendi kendine damar atmasını bebek sağlığı olarak nitelendirmişsin. Umut ettiğin şeyin tıbbi olarak bir anlamı olmalı. Kendi kendine boşuna stres yapıyorsun. Hiçbir doktordan dediğin ilişkiyi duymadım. Kaldı ki benim de iki kaybım var anlıyorum
Benım ilk gebeliğimde kanamam oldu ama ikincide hc olmadı bebeğin gelişimi durmuştu bılmıyorm ki nadıl anlarrm hastaneye gtcem yarn bakalmBebegin kalbinin durdugu nasil belirti veriuor agri kanama olur bence oyle olsaydi
Ne alaka sence iki kayıo vermiş ve defalarca kürtaja alınmış ve ölüm riskiyle bile burın buruna gelen bırı bu konuda geyık yapar mı benle aynı hısseden varmı dye yazdm cıddı bulmuyorsn yazma cnm geyik yaptığımı düşünüysan yazmageyiğine açtın yani, ben kafamda avutuyorum, tıbbi bir şey aramıyorum, bende olaylar böyle diyorsun.
ben de burada ciddi ciddi yazıyorum stres yapma boşuna diye, çok güzel...
Ewet doktorda oyle soyledı 16 20 haftaya anca dedi13 14 haftada falan hissetiginiz sey bebek degil ki orada atar damarlar falan. Bebegi hissetmek 22. Haftayi bulabiliyor
Aynen erkenmiş ya zaten bebeği deil kan pıhtısı gbi hissedıyodummErken degil mi 17 de anca hissetmistm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?