Bebeği 13 haftalık hissedemıyorum

İşte o atan kan atmıyo zaten bebeği hissetmıyordum ama atan kan yok
Lütfen ama lütfen stres yapma canım stresi. Uzaklaştır güzel şeyler düşün onunla konuş annesi en büyük düşman stres canım yapma kendine de bebeğinede bunu yarın zaten gideceksin çok güzel haberlerle geleceksin ben inanıyorum sende İnan olur mu

Allah en kısa zamanda yaşatsın sanada canm iki kayıp verdım sonra bir sene kalamadm pcos cıktı en son ınfertılıteye gttm gilm çektiler üstüne hemen kaldm umudunu hiç kesme hayatta hala mucizeler var ablam 6 senelk ewlı hiç kalamadı bıle bana hep derki bir kere hamıle kalaym ama düşsün yeterki kalaym onun için umudunu hiç kesme hep dua edıcem sana tanımıyorö seni ama o acıyı yaşayanlar anlar

Allah razı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah bana da benim gibi bekleyenlere tez vakitte sağlıklı uzun ömürlü bahtı güzel hayırlı evlatlar nasip eylesin

Canım yanlış anlama ama kendi kendine damar atmasını bebek sağlığı olarak nitelendirmişsin. Umut ettiğin şeyin tıbbi olarak bir anlamı olmalı. Kendi kendine boşuna stres yapıyorsun. Hiçbir doktordan dediğin ilişkiyi duymadım. Kaldı ki benim de iki kaybım var anlıyorum

Olablır bende böyle kendımı avutuyo olablrm

geyiğine açtın yani, ben kafamda avutuyorum, tıbbi bir şey aramıyorum, bende olaylar böyle diyorsun.
ben de burada ciddi ciddi yazıyorum stres yapma boşuna diye, çok güzel...

Nasıp canm Allah sabır versn sanada

geyiğine açtın yani, ben kafamda avutuyorum, tıbbi bir şey aramıyorum, bende olaylar böyle diyorsun.
ben de burada ciddi ciddi yazıyorum stres yapma boşuna diye, çok güzel...
Ne alaka sence iki kayıo vermiş ve defalarca kürtaja alınmış ve ölüm riskiyle bile burın buruna gelen bırı bu konuda geyık yapar mı benle aynı hısseden varmı dye yazdm cıddı bulmuyorsn yazma cnm geyik yaptığımı düşünüysan yazma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…