2 Cocukla zor oluyor evt bnde 2 ci bebegim oldu birini uyuturken öbürki uyanıyor mecbur önce bebegimi uyutmaya yada sakinleştirip tekrar yatırıyorum snra ablasını tekrar uyutmaya geciyorum 2 3 derkn bazen cbk uyuyor bazende uyumak istemiyor die bırakıyorum taki bebegimi net uyutuncaya kdr dedigim gbi uyku düzenleri bozulunca büyüme hormanları da geriliyor kilo boy da o yüzden bn mümkün oldukça aksatmamaya çlşyorum 4 yaşına kdr dewam ettirecegim bn yanına yatıp nini acıyorum öle uyuyor o da bni zorluyor mesela desteksiz uyku arıyorum bnde snde cocugunu nsl yatırıyorsan her zmn onu yapmayı dene 1 kac gün bktın olmuyor zorlama artık ama denemeyi de bırakma derim tk seferde olmuyor die bırakırsan snra sn ugraşırsın 2 siyle bir nebzede olsa hem cocugunun hemde snin vücut ve beynin dinlenmiş olur 2 cocukla
İkiside uyanıkken oynuyorum mümkün oldukca yksa tm öbürkini uyutmuşken snin hesap oyynamak istiyecek benle hemde kardeşine alışma süreci gbi yapıyorum önceki uyutma şekline göre gne dene uyku ninileri vr onları ac yada izlerkende uyuyabilir her cocuk farklı evt bn dedigim gbi yanına yatıp nini acıyordum sakinleşip uyuyordu halen dha öleyiz