bebegi 4000 gr doganlar ne yediniz ne icdiniz paylasir misiniz

AFRACAN

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
194
2
16
35
Ankara
Merhaba ben 12 haftalik hamileyim dun doktora gittim 13 haftalik dedi bende bebegim saglikli bi tombik tombik bebegim olsun istiyorum 4 kilo bebegi dogan bayanlar bikgilerinizi paylasir misisniz

merhaba benim bebeğimin gelişimi biraz önden gidiyo.kilosu falanda tabi.Doktor normal doğumu zora sokabilir dedi bu kadar hızlı kilo alması.Bende sordum benim yediğim içtiğimle bi alakası varmı diye.Hayır yok dedi.Biraz genlerle alakalı bir durummuş.

bnm oğlum 4220 doğdu yiyeceklerle alakası var mı bilmiyorum ama ben her şey yemiştim et, süt yumurta, ceviz badem fındık bol bol yemiştim tabi bnm canım acayip lahmacun çekiyordu ondan da bolca yemiştim. Muz kilo aldırır derler bu arada
kilolu bebek bir yönden iyi yeni doğduğunda bile bayağı ele geliyor tutarken korkmuyorsun ama normal doğum riske giriyor ki ben sezeryan oldum
her şeyden önemlisi bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım

Kucukken ben cok zayif dogmusum annem yeterince beslenememis dogduktan sonrada ayni sekilde ii bakamamis kardeslerim baya kilolu oldular ama o yuzden bebegimde benim gibi olsun istemiyorum :) esimde cok kilolu dogmus insallah babasina ceker :)

enim kızımda 4 10 gramdı ama ben hiç bişey yiyemiyordum hep bulantım vardı bence yemekle alakası yok

ferhatt arkadasın (hehe) da dedıgı gıbı..
benım bulantılar kusmalar beselenememek derken kızım 4.5 dogdu.
genlerle alakalı ben 4682gr dogmusum...
Sımdıkı de onden gıdıyor ama nasıl dogar bılemem...

Back
X