Bursa uludağ üniversitesinde olduk korkmayın herşey çok güzel olucak ameliyattan sonra güvenebilirsin şuan biz çok iyiyiz iyi ki ameliyat olduMrh benim oglumda 11 aylik ve ocakta vsd ve aort darligi ameliyatı olacak cok korkuyorum sizin hangi ilde ve hastanede oldu acaba
Inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzTesekkür ederim cvp verdiginiz icin bebeginiz daha iyi olsun ins bakalim 1 hafta kaldi ins benim bebeğimde bir an once iyilesir
Allahim sifa versin canim oncellikle benim bebegimede dogumdan sonra teshis konulu genis vsd var buyuklugunu raporlardan bakip yazarim ve aortta hafif darlik var kasimda anjio olduk ve ayin 11 nde ameliyat olacagiz Biz ankarada baskent universitesine birgül varan hocamiza muayene oluyorum ameliyati murat özkan ve ekibi yapacak bir arastr derim ins bebeklerim iyilesirMerhabalar öncelikle geçmiş olsun hepinizin bebişlerine bende 3 Eylül’de doğum yaptım ve 3 günlükken öğrendim bebeğimin kalbinde delik Asd ve Vsd olduğunu 4 aylık olacak yarın kızım ama son bir aydır kilo alımı yavaşladı ve son 10 gündür de ateşi hep 37 lerde çıkmıyor da düşmüyor da normalde Kocaeli Üniversite Hastanesinde takipliydik fakat pazartesi günü İstanbul’a gideceğiz kontrole çocuk doktorumuz oradaki arkadaşı olan doktorlara yönlendirdi büyük ihtimalle ameliyat olabilir demişler son raporlarına göre başka doktorlara da göstersek mi bilemiyorum Çam ve Sakura Şehir Hastanesine gideceğiz pazartesi günü umarım iyi insanlarla karşılaşırız bende süreci çok merak ediyorum sizlerin kalbindeki delikler ne büyüklükteydi acaba son durumunuz nedir yazarsanız sevinirim
Merhaba oncelikle cok gecmis olsun. Allah şifa versin yavrunuza. Benim kızım da asd ve delikten dolayı damarların ikisi ters. Baskent üniv de murat hocanin takibindeyiz. Siz ameliyat oldunuz mu?Allahim sifa versin canim oncellikle benim bebegimede dogumdan sonra teshis konulu genis vsd var buyuklugunu raporlardan bakip yazarim ve aortta hafif darlik var kasimda anjio olduk ve ayin 11 nde ameliyat olacagiz Biz ankarada baskent universitesine birgül varan hocamiza muayene oluyorum ameliyati murat özkan ve ekibi yapacak bir arastr derim ins bebeklerim iyilesir
Cok tesekkur ederim. Insallah.Evet ocagin 11 nde ameliyat oldu sukur iyi gecti suan durumu iyi sizinde gecmis olsun hic korkmayin murat hoca iyi bir doktor Allahin izniyle bebeginiz sagligina kavussun ins
Merhaba benim kizim 2.5 yasinda 9 mm asd ve pulmoner venlerden ikisinin yonu ters delikten dolayi. 11 mayista ameliyat olacak. Cok gecmis olsun. Allah sifa versin.Merhaba benimde kizim 2 hafta sonra başkent hastanesinde murat hocaya ameliyat olcak 5 mm asd 11 mm vsdsi var 5 aylık 5 kilo sizin bebeginiz kac aylıktı ameliyat olduğunda kilosu ne kadardı ameliyat kaç saat sürdü yoğun bakımda gösterdiler mi
Çok tedirginim beni bilgilendirir mısınız
Benim kizim daha ameliyat olmadi acik kalp ameliyati olacak. Yaklasik 3 4 saat surer bir gece yogun bakimda kalir 4 gun de serviste kalabilirsiniz dedi ama benim kizim 2.5 yasinda. Murat hoca sana gore kucuk ama bize gore buyuk cocuk o daha kisa sure yogun bakimda kalir dedi sizin durumunuz degisebilir bence. Bizimle anjiyodan sonra konusmustu muhakkak sizinle de detaylari konusacaktir.Merhaba cok gecmis olsun benim kızımda 5 aylık 5 kilo 2 hafta sonra murat hoca ameliyat yapacak 5mm asd 11mm vsd var sizin bebeginiz kac aylıktı kaç kiloydu yoğun bak8mda kaç gün kaldı ameliyat kaç saat sürdü beni bilgilendirir mısınız çok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?