arkadaşlar geçmiş olsun bende benzer bir konu açmıştım belki 1 ay önce falan . oğlum 2 aydır bronşitti singulait ventolin ve pulmicorta rağmen 40 gündür kesilmeyen öksürüğü vardı burun akıntısı hiç bitmiyordu zaditen kullanıyorduk . şükkürler olsun adaklar adamıştım oğlum iyileşti (maşallah) darısı yavrularınıza.
öyle çaresizdim ki , ankaradaki dr. umuzun 10 güne geçer dediği bronşit 40 gündür geçmemişti. oğlum 10 aylıktı . 3 şey denedim hangisi etkili oldu bilmiyorum ama bunlara başladıktan 4 gün sonra bitti bronşit.
1- gülsanın keçi boynuzu pekmezini alıp , gün içinde 1 kez ılık suyla karıştırı p , yarım biberon içirdim.
2-15 gün boyunca her sabah daha tam uyanmadan 1 bıldırcın yumurtası , 1 çay kaşığı bal , 1 çay bardağı sütü çırpıp içirdim ( bal süt 1 yaşından önce yasak yada bıldırcın yumurtası ağır gelir demeyin çok çaresizdim , ha 12 aylık ha 10 aylık zehir değil ya sonuçta dene dedi doktorum alerji ihtimaline karşı gözle dedi , şükür sorun olmadı)
3-kayseride yaşıyorum , bir tanıdık bilgileri eskilere dayanan , sonradan aktar olmayan yani atası ötesi bu işi yapan bir aktar tavsiye etti , ona 80 liraya karışık bir çay hazırlattık özellikle astım bronşit için , günde 3 kez dedi ama ben günde 1 kez de bundan verdim.
bana kalırsa şahsi kanaatim ilk iki maddenin özellikle 2 nin çok faydası oldu gibi.
belki denemek istersiniz. acil şifalar dilerim kuzularınıza