Çocuk Hastalıkları Bebeği altıncı hastalık olanlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

arksan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
106
0
66
Giresun
Herkese merhaba benim bebeğim 11 aylık üç gündür ateşini düşüremedik doktora gittik doktor gribal enfeksiyon başlangıcı dedi antibiyotik ve ateş düşürücü yazdı ama gene geçmedi sonra üç gün sonra ateş düştü boynunda ensesinde bacaklarında kırmızı islikik gibi lekeler çıktı altıncı hastalıkmış tekrar doktora gittik atarax surup verdi üç gün sürer sonra geçer dedi ilacı kullandık ve geçti ilacı kestik ataraxın dışında damla ve diğer antibotiklerde verdi doktor lekeler geçince bizde çok antibotik içmesin diye ilacı kestik çünkü lekeler tamamen kaybolmuştu sonra bu sabah tekrar kırmızı lekeler olmaya başladı durumu bu durumda olan var mı sizler ne yaptınız veya tevcrübeli olanlar.. Bilgilerinizi paylaşır mısınız?

Herkese merhaba benim bebeğim 11 aylık üç gündür ateşini düşüremedik doktora gittik doktor gribal enfeksiyon başlangıcı dedi antibiyotik ve ateş düşürücü yazdı ama gene geçmedi sonra üç gün sonra ateş düştü boynunda ensesinde bacaklarında kırmızı islikik gibi lekeler çıktı altıncı hastalıkmış tekrar doktora gittik atarax surup verdi üç gün sürer sonra geçer dedi ilacı kullandık ve geçti ilacı kestik ataraxın dışında damla ve diğer antibotiklerde verdi doktor lekeler geçince bizde çok antibotik içmesin diye ilacı kestik çünkü lekeler tamamen kaybolmuştu sonra bu sabah tekrar kırmızı lekeler olmaya başladı durumu bu durumda olan var mı sizler ne yaptınız veya tevcrübeli olanlar.. Bilgilerinizi paylaşır mısınız?

Geçmiş olsun. Hastalığın seyri ile ilgili yorum yapamayacağım ama antibiyotikler tam doz kullanılp bitirilmeden kesilmemelidir.

aynı durumu ben yaşadım yaklaşık 10 gün önce benimde kzım 6 aylık
nedensiz bir ateşle başladı acile gittik hafif boğaz kızarıklığı dendi fitili atıyorum 3/4 saat ateşi yok sonra tekrar başlıyor bi sonraki gün ben tekrar acile tabi bu kez dr. değişti aferin plus ve parol verdi soğuk algınlığı dedi idrar tahlili temiz çıktı bende bekledim açıkcası 2 gün sonra genel aylık kontrolümüz vardı orda hocamız 6. hastalık kesin dedi ve ateş düşünce döküntüler başladı buarada hastalık okadar çok bağışıklık sistemini etkiliyorki kan değerler düştü 3 gün arda arda neredeyse 1 hafta kan sayımı yapıldı enfeksiyon yolu açık dendi bi sürü ıvır zıvır bende şimdi araştırıyordum bizimkindede salı gecesinden beri geçmeyen bir öksürük var gece uyuyamıyor resmen gündüz okadar diil muaynelerde bişey yok röntgen bile çekildi ama yok bişey bulunamıyor ve dr.muz ilaç gereği bile duymadı ve bu hastalık sonrası kulağa vurabiliyormuş yada nezle tarzı şeyler olabilirmiş fakat önemleee 6. hastalıkta antibityotik kullanılmamalıdır diyor bizim hocamız ben çapa üni. has.ne gidiyorum söylemek istedim ... bizimde öksürüğümüz geçicek inşallah sanada geçmiş olsun

Son düzenleme:
Back
X