bebeği aşağıda taşımak ne demek?

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.043
89
643
İstanbul
kızlar 22 haftalık oldum karnım aşağıya doğru büyüdü. görenler bebeği aşağıda taşıyorsun diyor.ama doktorum hiç böyle birşeyden bahsetmedi. yine bu sitede bebeği aşağıda taşıyanların daha dikkatli olması gerektiği, erken doğum riskinden bahsedilmiş.öyle birşey olsaydı doktorum söylemez miydi?bu durum karnıma bakılınca anlaşılan bişeymi yoksa ultrasondamı görünür acaba?

kızlar 22 haftalık oldum karnım aşağıya doğru büyüdü. görenler bebeği aşağıda taşıyorsun diyor.ama doktorum hiç böyle birşeyden bahsetmedi. yine bu sitede bebeği aşağıda taşıyanların daha dikkatli olması gerektiği, erken doğum riskinden bahsedilmiş.öyle birşey olsaydı doktorum söylemez miydi?bu durum karnıma bakılınca anlaşılan bişeymi yoksa ultrasondamı görünür acaba?

ah canım yaa
insanların ağzı torba değil ki
insanın kafasını karıştırmaya bayılıyorlar
herkesin vücut yapısı farklı
doktoruna güven bence

canım benimde karnım aşağıya doğru hiç yukarda değil 29 haftalık oldu ama doktor başı aşağıda dedi senin öle değilse sorun yok canım içini ferah tut herkes birşey diyo zaten banada doğurdu doğuracan gibisin dediler canım

dr.unu dinle takılma canım...benim karnımda aşağıda ve bana 22. haftada ayrıntılı ultrasondaki dr. kafası çok aşağıda demişti...kabus dolu günler geçirdim..şimdiden dönmesi aşağıda olması erken doğuma sebep olur dedi herkes...randevu zamanım gelene kadar yerimden kalkmadım desemyeridr..ama boşunaymış hepsi..dr.uma sordum bebeğimin aşağıda olmadığını söyledi..kimi insanın karnı aşağıda olabiliyo..mesela benim ablamında hamileliklernde hep aşağıdaydı karnı erken doğumyapmadı ama...canını sıkma dr.una güven...

Back
X