- 12 Nisan 2011
- 566
- 151
- 323
- Konu Sahibi mariposita
-
kızlar ben bebeğimi hissettim hissedeli çok kıpırdamıyor sanki. yani başka annelerden duyuyorum,çok hareketli olduğunu söylüyorlar. internette bi video izlemiştim.kadının karnı resmen deniz gibi dalgalanıyordu içinde canavar varmış gibi. benimki bi vursa ikincisi 2 dakka sonra geliyor. yani vuruşunu hissettiğim zman arkası hemen gelmiyor.arada bir bi tane geçiriyor o kadareşim elini koyacak olsa oynamıyor. sizinki ne durumda. benmki usgde bile çok hareketli bi bebek değil. drlar da hareketli olduğunda"çok sağlıklı bi bebek" diyorlarmış. bi sorun yoktur umarım. ha bi de zaten bu dönemlerde bol bol oynaması lazım.sonradan yer kalmayınca hareketleri azalıyormuş. şimdiden böyleyse ohoooooo....
teşekkür ederim kızlar.detaylıya da girdim. herşey çok iyi ve sorunsuz çok şükür.ama işte fazla hareket etmemesi canımı sıkıyo. günde 10 hareket normal demiş drunuz. benimki 10 geçkin yapıyodur. ama işte o videodan çok etkilendiim.acaip oynuyodu karnı kadının. benimki arada bir geçiriyo sadece.
hani daha az zeki olduğunu falan göstermez di mi benim bu durumum?
off allahım affet elimde değil,takılmayacak şeyleri sorun yapıyorum.allah başka dert vermesin de...
kızlar ya ben 19+1 günlük hamileyim ve ben hale bebeğimin hareketini hissetmiyorum.doktorum bebğin sağlıklı diyor ama işte evham yapıtım bendesizce normalmi
kızlar ya ben 19+1 günlük hamileyim ve ben hale bebeğimin hareketini hissetmiyorum.doktorum bebğin sağlıklı diyor ama işte evham yapıtım bendesizce normalmi
kızlar ben bebeğimi hissettim hissedeli çok kıpırdamıyor sanki. yani başka annelerden duyuyorum,çok hareketli olduğunu söylüyorlar. internette bi video izlemiştim.kadının karnı resmen deniz gibi dalgalanıyordu içinde canavar varmış gibi. benimki bi vursa ikincisi 2 dakka sonra geliyor. yani vuruşunu hissettiğim zman arkası hemen gelmiyor.arada bir bi tane geçiriyor o kadareşim elini koyacak olsa oynamıyor. sizinki ne durumda. benmki usgde bile çok hareketli bi bebek değil. drlar da hareketli olduğunda"çok sağlıklı bi bebek" diyorlarmış. bi sorun yoktur umarım. ha bi de zaten bu dönemlerde bol bol oynaması lazım.sonradan yer kalmayınca hareketleri azalıyormuş. şimdiden böyleyse ohoooooo....
ilk gebeliğiniz ise eger hissedememeniz gayet normal bende 20. haftamda zar zor anlamıstım hareketleri endişelenme yani annesi daha çok küçük bebeğin
Ben 22. haftadan da sonra hissetmiştim, o da çok hafif hafif vuruşlar. çok endişeleniyordum ama çok şükür sağlıklı bir bebeğim var. ilk gebeliklerde hissetmek gerçekten zor oluyormuş.
Uzulme annesi sen hissetmiyon belki ama sen uyurken gece o uyaniyor,icerde ziplayip duruyordur.
Canim o icerde emin ol ki hareketlidir ama sen simdi hissedemezsin benim ucuncu cocugum olmasina ragmen 20 hafta bitmisti yavas yavas hissetmeye basladim sabret sende sonra oyle bi tekmeler atiyorki uyku uyuyamiyorsunGunaydin kızlar 14 haftalık hamileyim bebeğim hiç kipirdamiyor ultrasonda kalp atışları var ama hiç kipirdamiyor aranızda aynı sorunu yaşayan var mı ? Ne yapmalıyım ultrasona girerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?