bebeği az hareket eden var mı?

Bebeğin tekmelerini hissetmek birazcık sizin hislerinizle de ilgili. Ayrıca zayıf olan kişiler daha çok hissediyor sanırım. Bir sonraki ultrasonda doktorunuza sorabilirsniz hareketleri nasıl diye..

Gunaydin kızlar 14 haftalık hamileyim bebeğim hiç kipirdamiyor ultrasonda kalp atışları var ama hiç kipirdamiyor aranızda aynı sorunu yaşayan var mı ? Ne yapmalıyım ultrasona girerken
Canm suan bnde 15 haftalik hamileyim.seninle ayni seyi yasiyorum.ultrasonda sadece bi bevek goruyoruz kimildamiyor pek..ikili test icin 20 dak uyandirmaya calisti dr.bugunde dra gittim oylece oturuyodu.dr pek hareketli bir bebek degil dedi..suan senin bebegin nasil.ins hersey yolundadr

Gunaydin kızlar 14 haftalık hamileyim bebeğim hiç kipirdamiyor ultrasonda kalp atışları var ama hiç kipirdamiyor aranızda aynı sorunu yaşayan var mı ? Ne yapmalıyım ultrasona girerken
Canm suan bnde 15 haftalik hamileyim.seninle ayni seyi yasiyorum.ultrasonda sadece bi bevek goruyoruz kimildamiyor pek..ikili test icin 20 dak uyandirmaya calisti dr.bugunde dra gittim oylece oturuyodu.dr pek hareketli bir bebek degil dedi..suan senin bebegin n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…