Bebeği Beşikte uyutabilmek yardım edin lütfen

Cogu kisi kiziyordu bana
Niye hala yaninda yatiyor diye. Gordugunuz gibi bunun da bir sonu var. Ve doya doya uyuduk birlikte . Tabii ki bu kadar uzun yatmasinin sebebi, uzun sure emzirdigim icin.
Benim oglum da yanınmda uyuyor ama arada bir küçük kızım beşiğinde uyuyor ☺️

Benim oglum da yanınmda uyuyor ama arada bir küçük kızım beşiğinde uyuyor ☺
Her cocuk farkli. Kimisi gercekten dogar dogmaz baska odada yatiyor. Kimisi besigini benimsiyor. Kimisi anne kokusuz asla uyumuyor. Buna gercekten bebek karar veriyor. Zamanla anliyorsun zaten :)
Yanimda yatmadigi ilk 5-6 ay boyunca genelde uykusuzdum. Ve hic araliksız uyuduguna sahit olmadim.ne zaman yanima aldim iste o zaman rahat ettim. Uykulari da uzundu hep.

Her cocuk farkli. Kimisi gercekten dogar dogmaz baska odada yatiyor. Kimisi anne kokusuz asla uyumuyor. Buna gercekten bebek karar veriyor. Zamanla anliyorsun zaten :)
Yanimda yatmadigi ilk 5-6 ay boyunca genelde uykusuzdum. Ve hic araliksız uyuduguna sahit olmadim.ne zaman yanima aldim iste o zaman rahat ettim. Uykulari da uzundu hep.
Aynen öyle tabiki de sizin dediğiniz gibi nasıl alışırsalar öyle olurlar

Ahaha şuan aynı hatayı yapıyorum 😂😂😂 Ama 20 gün küvezde kaldığı için dayanamıyorm daha 1aylk😂😂
Sizinkisi henüz hata değil 1 aylık çocuğa uyku eğitimi verilmez uygun olanı 6 aydır 9 ay diyenler de olur 5 ay da

Sizinkisi henüz hata değil 1 aylık çocuğa uyku eğitimi verilmez uygun olanı 6 aydır 9 ay diyenler de olur 5 ay da
Ne bilim ben nasıl başlarsa öyle gider sürekli kucağına alma emzir bırak uyusun sallanmaya kucağa alışmasın diyorlar da 😳😳

Ne bilim ben nasıl başlarsa öyle gider sürekli kucağına alma emzir bırak uyusun sallanmaya kucağa alışmasın diyorlar da 😳😳
Yok yok lütfen kalkışmayın böyle bir şeye o şuan bilmediği soğuk bir dünyaya geldi ve huzur güven bulduğu tek yer sizin kucsginiz . Ağlaya ağlaya uyursa kendini huzursuz hisseder. Siz koyun besigine uyursa uyur daha gyzel tabi ki .ama agliyo olsun almayayım derseniz ona da yazık daha çok küçük . Bunu 4 aylıkken yapanlar da var ama 6 aylık düşler çıkınca uyku egitinleri boşa gidiyor çünkü çocuk huysuzlaniyo huyu degisiyo yattığı yatağında uyumak istemiyo sadece anne kucağı istiyo vs vs .

Yok yok lütfen kalkışmayın böyle bir şeye o şuan bilmediği soğuk bir dünyaya geldi ve huzur güven bulduğu tek yer sizin kucsginiz . Ağlaya ağlaya uyursa kendini huzursuz hisseder. Siz koyun besigine uyursa uyur daha gyzel tabi ki .ama agliyo olsun almayayım derseniz ona da yazık daha çok küçük . Bunu 4 aylıkken yapanlar da var ama 6 aylık düşler çıkınca uyku egitinleri boşa gidiyor çünkü çocuk huysuzlaniyo huyu degisiyo yattığı yatağında uyumak istemiyo sadece anne kucağı istiyo vs vs .
10 gündür kucağımda miniğim.. hem o yüzden hem de prematüre olduğu için bende dinlemyorm kmseyi .. Yanıma alyorm, ağlaynca kucağıma alyorm vb.. o yüzden haklsnz daha çok var eğitime önca anne güveni lazm on 😍😍😍

10 gündür kucağımda miniğim.. hem o yüzden hem de prematüre olduğu için bende dinlemyorm kmseyi .. Yanıma alyorm, ağlaynca kucağıma alyorm vb.. o yüzden haklsnz daha çok var eğitime önca anne güveni lazm on 😍😍😍
Bir daha o günler gelmiycek o minik hallerini ozleyeceksiniz onun size sizin ona sarilacaginiz en kıymetli günler tadını çıkarın sağlıkla büyüsün :))

Bir daha o günler gelmiycek o minik hallerini ozleyeceksiniz onun size sizin ona sarilacaginiz en kıymetli günler tadını çıkarın sağlıkla büyüsün :))
Amiiiinnnn Allah razıı olsunn😍

Bayanlar bugün Sanki İlk günlere bakarak fark var gibi. Gözleri gitmezdi hiç beşikte artık bugün onu yaşadım ve beşiğinde uyudu bile ilk kez. Taki telefonu yanlışlıkla yere düşürene kadar 😬. Bu süreçte uyku düzeni bozulması normal mi 5 saat oldu hala uyumadı. Dikkat ettikçe aksilikler çıkıyor. Motivasyon a ihtiyacım var psikolojim bozuldu. Bununla ilgili de post açmam lazım sanırım

Back
X