- 15 Ekim 2015
- 193
- 166
- 33
- Konu Sahibi Eslemmm111
Rabbim acil sifalar versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ağlamaktan olan kasık fıtığı.yumurtalık fıtığı erkek bebeklerde oluyor benim oğlum da 2 yaşında ameliyat olmuştu yumurtalık fıtığından.korkma kurtulur inşallah.ameliyat sonrası biraz ağrısı oluyor doğal olarak ama sonuçta dermanı olan bir hastalık değil mi.Rabbim dermansız dert vermesinBenim oğlum doğduğunda doktor genelde erkek bebekler çok ağlarsa fıtık olur çok ağlatmamaya dikkat et demişti acaba gaz sanvısından filan ağlamaktanmı oldu.
Nasıl bi süreçti çok zor oldu mu tedavisi ne kadar sürdü bide ne kadar sürdü ameliyat k.bakmayın çok soru sordum ama kafam çok karışıkRabbim acil şifa versin öncelikle. Korkmayın benim yeğenim 6 aylıkken oldu aynı ameliyatı, bebekler daha çabuk toparlıyorlar. Zaten doktorlar kaldıramayacak olsa ameliyatı ertelerlerdi. İçinizi rahat tutun.
Nasıl bi süreçti çok zor oldu mu tedavisi ne kadar sürdü bide ne kadar sürdü ameliyat k.bakmayın çok soru sordum ama kafam çok karışık
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.Benimki kız bebek prematüre olduğu için olmuştur dediler
34 haftalık doğdu 2 kiloyduÇok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.
Kaç haftalık doğdu bebeğin?
Çok küçük sayılmaz ki ya. Ben de baya erken sandım. Benim eltim 25 haftalık doğum yapmıştı. Gönlünü ferah tut bir şeycik olmaz. Sadece doktor seçiminde için rahat olsun.34 haftalık doğdu 2 kiloydu
Sizin için araştırdım biraz ben bebeklere Kıyamam hiç iki çocuk annesiyim allah yardimci olsun öncelikle.ama çok zor bir süreç değilmiş kasık bölgesine küçük bir kesiyle yapılan bir ameliyatmış ve ağrılar ameliyat sonrası hep kontrol altındaymış hiç korkma bebeğin sağlıkla atlatır inşallahMerhaba sevgili anneler
Bebeğimle şuan hastanede yatıyoruz kusmadan dolayı yattık ve bugün yumurtalık fıtığı teşhisi konuldu bebeğim şuan 5.5 aylık bu ameliyatı geçirenler lütfen yardımcı olabilir mi nasıl bi süreç çok korkuyorum
Tşkler araştırdığın için arkadaşım bende internetten çok baktımda bebeğim küçük olduğu için ameliyat ve bebeğim yan yana bile düşünemiyorum en azından bu durumu yaşayan varsa daha iyi bilgilenirim diye düşündümSizin için araştırdım biraz ben bebeklere Kıyamam hiç iki çocuk annesiyim allah yardimci olsun öncelikle.ama çok zor bir süreç değilmiş kasık bölgesine küçük bir kesiyle yapılan bir ameliyatmış ve ağrılar ameliyat sonrası hep kontrol altındaymış hiç korkma bebeğin sağlıkla atlatır inşallah
Benim erkek kardeşim 3 yasindayken oldu bu ameliyati="KaraTurna, post: 44341472, member: 447463"]Hiç bilgim yok ama geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah