Bebegi Donen Dogum Pozisyonunu Alan Varmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KIZLAR GECE YATAKTAYKEN KALKTIGINIZDAKİ AGRILAR YANLIŞ KALKIŞ POZİSYONUNDANDA KAYNAKLANIYOR SAKIN YATAKTAN KALKARKEN HIZLI VE DÜZ ŞEKİLDE KALMAYIN.
HERZAMAN İLK ÖNCE SAĞ YADA SOL YANINIZA DÖNÜN SONRA BİRAZ O POZİSYONDA KALIN VE YAVAŞ YAVAŞ OTURUN VE SONRA AYAGA KALKIN ÖZELLLİKLE GECELERİ FARKINDA OLMADAN HIZLICA NASIL KALKTIGINIZI BİLEMEZSİNİZ AMA KALKIŞ POZİSYONUNUZA DİKKET EDİN. :asigim:

biz 30. haftadayız.ama 24 te doğum pozisyonuna döndü oğluşum.25. hafatada dünyaya gelmek üzereydi dr ilaçla engelledi ama onu kaybedeceğim zannettim çok korkunçtu.doğum salonuna aldılar açılma olmuştu dr doğarsa yaşama ihtimalinin çok düşük olduğunu söyledi hemen ilaç verdier 15 gün hastanede kıpırdamadan yattım.şimdi çok şükür biraz atlattık 30. haftaya geldik ama birde bana sorun.yaklaşık 6 hafatadır doğum pozisyonunda ayağa kalkınca kasıklarım çok ağrıyor pıt deyip düşecek gibi hissediyorum.normalde 32. hafatada dönüyormuş.bugün cicilerini yıkadık çok mutluyum.inşallah hepimizin zamanında doğar bebişleri..

a.s.biz 30. haftadayız.ama 24 te doğum pozisyonuna döndü oğluşum.25. hafatada dünyaya gelmek üzereydi dr ilaçla engelledi ama onu kaybedeceğim zannettim çok korkunçtu.doğum salonuna aldılar açılma olmuştu dr doğarsa yaşama ihtimalinin çok düşük olduğunu söyledi hemen ilaç verdier 15 gün hastanede kıpırdamadan yattım.şimdi çok şükür biraz atlattık 30. haftaya geldik ama birde bana sorun.yaklaşık 6 hafatadır doğum pozisyonunda ayağa kalkınca kasıklarım çok ağrıyor pıt deyip düşecek gibi hissediyorum.normalde 32. hafatada dönüyormuş.bugün cicilerini yıkadık çok mutluyum.inşallah hepimizin zamanında doğar bebişleri..

ayy kizlar biz 33 olduk ama bende sizin tariflerinizin hic biri yok, bende ters dogmusum benim kizimda mi ters dogcak cok korktum simdi ben sezeryan olmak istemiyordum doktorada haftaya gidicez. offf moralim bozuldu simdi insallah donmusdur de benim haberim yokdur ama hic kasiklarim dediginiz gibi olmadi

ÖZTURYU MERAK ETME KESİNLİKLE 32. HAFTADA DÖNECEK DİE BİŞİ YOK SON AYLARDA DÖNMEYE BAŞLIYOR DOGUMDAN 2 HAFTA ÖNCEDE DÖNEBİLİR 30 LARDADA DÖNEBİLİR BENİM BİLDİĞİM KADAR DERSLERDEDE GÖRDÜĞÜM KADAR KESİN Bİ KAİDE YOK İLLAKİ 32. HAFTADA DÖNECEK DİE TAKMAYIN BÖLE ŞEYLERİ İÇİNİZ RAHAT OLSUN SADECE 32. HAFTADAN SONRA BEBEK YAVAŞ YAVAŞ DOĞUM POZİSYONUNU ALMAYA BAŞLAR. 32. 33. 34. 35. V.B AYLARDADA DÖNEBİLİR

bende 33 haftalık hamileyim bendede doğum pozisyonuna girmedi ama daha nisana kadar çok var girer elbet bir gün girmezse o zaman üzülürüm öznurun dediği gibi şimdiden kafaya takmaya gerek yok

galiba benimkisi kesin döndü
göbek etrafımda ve paso sağ taraftan tekme atıyor,
idrarıma da baskı yapıyor
altıma yapıcakmışım gibi geliyo,gidiyorum 1-2 damla yapıp dönüyorum:))

ben 27. haftada druma bebek ne zaman dönecek diye sorduğumda bebek dönmüş zaten demişti ama hiç hissetmedim döndüğünü.ama daha küçük bu zamanlarda tekrar dönebilirlermiş.

kızlar selam bende 30 haftadayım ama hala donmedı.bakalım bi dahaki kontrol 33 haftaya geliyor,döner inşallah,beklemedeyim

kizlar sukurler olsun, kizim donmussss. doktordan geldim bugun herseyi nornal dedi hatta kizim donmusde haberim yok annesine hic agri vermeden hemde....

Gogus altımda kıprasmalar hissdeyorum.Acaba elleriyle yumruk mu atıyo yoksa ayaklarımı bilemiyorum.

Cok fena hareketlendi kizim ya artik tekmeleri sarsiyo beni.Birde kemiklerini kolunu dizini falan hep hissediyorum.Ama ilk baslardan bugune yeni bir durus sekli cikti.Kafasi asagida bedeni tam gobegimin hizasinda dikine ayaklarida yukarda.Biraz oyle durduktan sonra tekrar pozisyonunu degistiriyo.Cok oynak benim kizim :roflol:

oynak bebek iyidir annis adayi ne guzel benim doktor hep boyle diyo aman hareketli olsun zarar gelemz diyoo:) sen hele 32. haftadan sonra gor kizini yerinde duramicak:)

oynak bebek iyidir annis adayi ne guzel benim doktor hep boyle diyo aman hareketli olsun zarar gelemz diyoo:) sen hele 32. haftadan sonra gor kizini yerinde duramicak:)

Anam deme ciddimisin.Kiz bu siralar uykumu cok boluyo valla uyutmuyo hareketlerinden tekmelerinden uykum kaciyo.Bundan beter olursa sabaha kadar otururum desene o zaman :1shok:

Kızlar ,28+5 de dönmüş bizim ufaklık,en geç 31,32 haftalarda dönermiş,şuandada meleğim beni bayağı zorluyor,sağ kaburga kemiğim nasıl ağrıyor anlatamam size ,özellikle ayakta kaldığımda:çok üzgünüm:

evet kızlar bizde bugün doktordaydık oğluşum dönmüş göğüsümün altında hissettiğim miniğimin tekmeleriymiş hep gözlerini açıp kapıyodu açıkgöz olucak annesinin bitanesi

Kuzum donmus teyzeleri kafa asagida vucudu ayaklari sag tarafimda.Ve bugun malesef doktor asagidan bakti acilmam henuz yokmus.Iyimi kotumu bilmem ama yokmus aciklik.

canım baska sorun yok dımı...doktora gıtmıştınn

Yok canim hersey yolundaymis.Kilosu haftasina donmus.Onceden sekerden dolayi haftalarina gore sisiyordu yavrum.Simdi cok iyi dedi doktor boyle devam ederse 3500 kilo dogarmis.Agrilarimida sordum belim yuku fazla tasiyamiyormus oda asagi basinc yapiyormus.Ordaki kemiklerimi zorluyormus.Bol bol dinlen dedi.Canimida yakti kadin artik her seferinde vajinal muyanede olucakmis her gittigimde.Birde bir dahaki aydan sonra haftalik gidicekmisim.Nasil olucaksa her hafta.Neyse senin kontrol ne zaman canim.

benım ıkı hafta sonra 32 haftada olacagım hemen hepatıt testı yapacak hemde dogum ıznım baslatacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…