Bebegi Donen Dogum Pozisyonunu Alan Varmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vajinal muayenede canın çok acıyor mu,bende bu ay sonu gidicem şimdiden düşünüyorum valla...

vajinal muayenede canın çok acıyor mu,bende bu ay sonu gidicem şimdiden düşünüyorum valla...

Canim acimiyo desem yalan olur ama oyle dayanilmicak gibide degil yani.Umarim hersey guzel gider muayende..

ben cumartesi gittiğimde doktorum bana döndü demedi ama sürekli yer değişiyor şuanda dedi bir ay sonra sarılık testini yaptır gel sonra her hafta geleceksin dedi yanlız ben bir şeyi anlamadım sizden okuduğum kadarıyla vajinal muayene oluyorsunuz bende daha hiç öyle bir şey olmadı bunun bir zamanı varmı yani olması gereken bir şeymi ki

Canim vajinal muayene aciklik olup olmadigi icin heralde.Yoksa bebegin dondugu ultrasonda gorunuyo zaten.Son zamanlarda mecbur her gittigimde vajinal muayene olucam korkuyom ama ne yapiyim el mahkum.Mecbur olmasa yapmazlardi gulum bence :)

doktor cumartesi gittiğimde ''alayım canım seni'' dedi sandım ki çatalı kastetti bir bağırmışım korkuyla "nereye" diye sıçradılar eşimle ikisi "korkma yatağa" dedi ama yüzünde sanki meraklıyım ifadeside yok değildi :))

hehe banada esim tercume etti yandin guzelim alttan bakicak dedi tabi seyyy ooo falan dedim kadin anladi zaten oda gulmeye basladi.Biz Turklerin cok cekingen oldugunu soyluyor zaten doktorlar.Allahtan tertemizdim hos onlara gore birsey farketmiyo igrennccc yabancilarr yaa neyse sustum midem bulandi boggghhh

canım temizlik işini kendin mi yapıyorsun yoksa kuaföre mi gidiyorsun malum göbekten pek bişey görünmüyor.

normalde 36 hafta sonra dönermiş bebekler.ama benim kızım 30 haftalıkken doğum pozisyonunu aldı.kafası aşağıda.sadece geceleri kafasını yukarıda hissediyorum.şimdi 35 haftalığım.onun dönmesi çok hoşuma gidiyor.sanki içimde su balesi yapıyor.bazen ayaklarını göğsüme dayıyor.ayaklarına dokununca hemen içeri çekiyor.özellikle ellerini hissediyorum.ceviz büyüklüğündeki yumruklarını çok rahat buluyorum.bazende ani bir hareketle kendini birden bırakıveriyor.işte o zaman biraz acı duyorum.hatta biraz karnıma dokunup başka yere kaymasını istiyorum.çünkü çok sert oluyor o zaman. derim adeta geriliyor,yanıyor.ama herşeye rağmen çok güzel bir duygu.Allah herkese nasip etsin...

canım temizlik işini kendin mi yapıyorsun yoksa kuaföre mi gidiyorsun malum göbekten pek bişey görünmüyor.

Canim eltim bana demisti alttan muayene eder kesin hazirlikli git diye.Birgun onceden yaptim isimi.Kendim yaptim kuafor var ama yabanci insanlar yapamam ya hemde gunahmis kadin bile olsa.O yuzden ayna yardimiyla cok zorda olsa kendim yaptim (

kibela canim kac kilo oldun nasil gidiyo hizlandimi kilo alimin?

kibela canim kac kilo oldun nasil gidiyo hizlandimi kilo alimin?

canım 10 kılo oldu benım tartım la tabı 31 haftalık oldum haftaya cuma kontrolum var...
ay dogursam da yemek yesem dıyorum..

dıkkat edıyorum yınede alıyorum canımm

Benim kızım dönmüş kafası aşağıda,ben de popo zannediyordum onu:)
Daha döner mi diye sordum ,dönebilir yeri bol henüz dedi doktor.
Bir hastasına 37. haftada makat gelişi diye sezeryan demiş,son hafta bir bakmış,dönmüş,belli olmuyormuş son haftaya kadar.

benim oğluşum dönmüş
fakat sezeryan olacağı için bi önemi yokmuş:)
ayrıca daha pozisyon değiştirir dedi dr.

benim kızımda dönmüş haftasonu gittiğimizde yüzünü tam göremedik döndüğü için.başı zaten hep aşağıdaydı

oğlum doğum pozisyonunu almış inşallah normal doğuma müsaittimdir...

ya kızlar bende bu güne kadar normal doğuracam diye pek kabardım ama bebeğim büyüdükçe omuzlarım düşmeye başladı eski havam kalmadı

benim kizda donmus kizlarrr, ve bizim yerimiz de darlasmis 36 haftalik olduk artik cok sukur. doktor 2-3 hafta icinde dogabilir dedi aman kizlarrr ben napcammmm, fena stres oldumm. allahdan annem gelcek bu hafta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…