E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
benım ıkı hafta sonra 32 haftada olacagım hemen hepatıt testı yapacak hemde dogum ıznım baslatacakk
Yok canim hersey yolundaymis.Kilosu haftasina donmus.Onceden sekerden dolayi haftalarina gore sisiyordu yavrum.Simdi cok iyi dedi doktor boyle devam ederse 3500 kilo dogarmis.Agrilarimida sordum belim yuku fazla tasiyamiyormus oda asagi basinc yapiyormus.Ordaki kemiklerimi zorluyormus.Bol bol dinlen dedi.Canimida yakti kadin artik her seferinde vajinal muyanede olucakmis her gittigimde.Birde bir dahaki aydan sonra haftalik gidicekmisim.Nasil olucaksa her hafta.Neyse senin kontrol ne zaman canim.
vajinal muayenede canın çok acıyor mu,bende bu ay sonu gidicem şimdiden düşünüyorum valla...
doktor cumartesi gittiğimde ''alayım canım seni'' dedi sandım ki çatalı kastetti bir bağırmışım korkuyla "nereye" diye sıçradılar eşimle ikisi "korkma yatağa" dedi ama yüzünde sanki meraklıyım ifadeside yok değildi :))
hehe banada esim tercume etti yandin guzelim alttan bakicak dedi tabi seyyy ooo falan dedim kadin anladi zaten oda gulmeye basladi.Biz Turklerin cok cekingen oldugunu soyluyor zaten doktorlar.Allahtan tertemizdim hos onlara gore birsey farketmiyo igrennccc yabancilarr yaa neyse sustum midem bulandi boggghhh
canım son aylarda yaplıyormuşşş......bununla ılgılı konuda var..Canim hepatit testi niye yapiliyo herkesemi yoksa sen istedigin icinmi yapiliyo.
canım temizlik işini kendin mi yapıyorsun yoksa kuaföre mi gidiyorsun malum göbekten pek bişey görünmüyor.
kibela canim kac kilo oldun nasil gidiyo hizlandimi kilo alimin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?