Bebeği ECMO Cihazına Bağlanan Var Mı

gulsen88

bekle beni kızım.. :-)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
451
42
118
İstanbul
Merhaba,

Bu hafta doğum yaptım bebeğim doğar doğmaz kalp ameliyatına alındı ameliyat sonrası ECMO denilen bir cihaza bağlamak durumunda kaldılar.

Böyle bir şey yaşayan Allah rızası için yardımcı olsun bilgi versin paylaşsın neler yaşadığını 2 gündür gecem gündüzüm birbirine karıştı su bile içemiyorum

Çok geçmiş olsun.Allah en kisa zamanda kalıcı sifasini versin yavrunuza. Facebook da dogumsal kalp rahatsizliklari adlı bir grup var. Çocukları kalp hastası olan aoilelerin paylasim yaptığı bir platform orada da size yardımcı olacak çok aile var.

Hiç bir bilgim yok,sadece büyük geçmiş olsun demeye geldim, acil şifalar diliyorum bebeğinize...

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah ,benim bir tanıdığım yaşamıştı bu olayı onun bebeğine kalp nakli gerekliydi .
Kalp ameliyatı tam olarak ne için yapıldı damar problemleri mi vardı yavrunuzun bir soracağım arkadaşıma onun bebeği de ameliyat olmuştu ilk başta

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah ,benim bir tanıdığım yaşamıştı bu olayı onun bebeğine kalp nakli gerekliydi .
Kalp ameliyatı tam olarak ne için yapıldı damar problemleri mi vardı yavrunuzun bir soracağım arkadaşıma onun bebeği de ameliyat olmuştu ilk başta

Benim bebeğimin kalp ana damarları tersti TGA deniliyor onun için düzeltme ameliyatı yapıldı . Arkadaşınızın bebeği nasıl şimdi acaba umarım çıkabilmiştir sağ sağlim makinada kalmış mıydı o da .

Benim bebeğimin kalp ana damarları tersti TGA deniliyor onun için düzeltme ameliyatı yapıldı . Arkadaşınızın bebeği nasıl şimdi acaba umarım çıkabilmiştir sağ sağlim makinada kalmış mıydı o da .
Evet akciğer ve kalp görevini üstlenen bir cihazdaydi bebeği sanırım aynı makina maalesef yavruma kalp nakli gerekliydi bulunamadı melek oldu ..
Fakat o yavruda daha başka sorunlarda vardı,kalbinin bir odacığı hiç gelişmemişti tıkalı damarlari vardı...

asla umutsuzluğa kapılmayın doktorlar ne diyor gidişat için yürekten dualarım evladinizla olacak sizi çok iyi anlayabiliyorum benim kızımda yoğun bakımda kalmıştı akciğer sorunu vardı , insan kalbinin her atisina şükür ediyor öyle bir durumda .
İnşallah bebeğiniz sagsalim atlatacaktir onlar sandığımızdan çok daha güçlüler annesi ve o gücün çoğunu sizden alacak .
Lütfen haberdar edin bizi de sizden hep haber bekliyor olacağım

Son düzenleme:
Evet akciğer ve kalp görevini üstlenen bir cihazdaydi bebeği sanırım aynı makina maalesef yavruma kalp nakli gerekliydi bulunamadı melek oldu ..
Fakat o yavruda daha başka sorunlarda vardı,kalbinin bir odacığı hiç gelişmemişti tıkalı damarlari vardı...

asla umutsuzluğa kapılmayın doktorlar ne diyor gidişat için yürekten dualarım evladinizla olacak sizi çok iyi anlayabiliyorum benim kızımda yoğun bakımda kalmıştı akciğer sorunu vardı , insan kalbinin her atisina şükür ediyor öyle bir durumda .
İnşallah bebeğiniz sagsalim atlatacaktir onlar sandığımızdan çok daha güçlüler annesi ve o gücün çoğunu sizden alacak .
Lütfen haberdar edin bizi de sizden hep haber bekliyor olacağım

Çok üzüldüm arkadaşınız için Acısı hiç dinmez eminim ki ama Allahım inşallah başka bir yerden yüzünü güldürür .

Dualarınız için çok sağolun haber veririm mutlaka . İnş güzel haberlerle gelirim .

Back
X