Premature Bebekler Bebegi Ege universitesi yenidogan yogunbakimda kuvözde yatan var mi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Gordunmu bebegini.nasil iyimi.doktorlar ne diyor durumu hakkinda.
Bgn iyi gormedim cnm ya.gozlerini acamadi emmeyide yapamadik yine.nobet ilaci kullaniyolarmis kalbi hizlandiginda nobet gecirmis bikac kez.o ilac yapiyormus boyle.ondan ememiyo kendini saliyo olabilir dedi.mr cekmisler sonucunu bekliyolarmis.zaten bigun ciksa bile ilac kullanimi devam etcekmis.hastaligi ne olabilir arastiriyorlarmis.kalacak yer ayarladim izmirde.oglumu annemi alip kalicam burda hergun hastaneye gidicem iceri alirlarsa emzirmek icin.sadece agiz yoluyla beslense servise cikarabilirlermis.off cok karistim allak bullak oldum yine

Allah tan umit kesilmez sen iyilesecegine inan.cok kucuk dogdu dogarken ufak bir sıkintisida vardi.haliyle yavrucak ilaclar o bu derken boyle sıkintilar olabilir.iyi olmus orda yer ayarlaman annesinin kokusunu hergun hissettikce insallah daha da guclu olcak daha cabuk iyilesecek.
Beni haberdar et olurmu.unutma amaaa

Cn
cnmm ya insallah bu zor gunler gecicek,bak bzm burda 9aydir yatan taburcu oldu.insallah insallah bizm bebeklerimizde hayirlisyla saglikli guzel bebisler olur

Ins canim ya saol.cumartesi yine gidicez artik kalmaya.ins hayirli haberler veririm.unutmam tabiki.

Cn
cnmm ya insallah bu zor gunler gecicek,bak bzm burda 9aydir yatan taburcu oldu.insallah insallah bizm bebeklerimizde hayirlisyla saglikli guzel bebisler olur
Insallah cnm.darisi bizim ve tum bebislerini bekleyenlerin basina.hepimizin bebegi iyi olsun kucaginda olsun.Allahim kimseyi kucagi bos cikarmasin hastaneden.

Bugun gorebildinmi minigini
Canim beni servise aldilar.3 saatte bir emzirmeye gidip altini falan degistircekmisim.daha ememiyo benim sipa gerci ama oda olcak ins.hergun bikere gosterseler diye bi umut geldik.yanina girince dediler bizde sizi arayacaktik.bu zamana geldik ya cok sukur halimize.Allahim burdan iki kisi ciktigimiz gunleride gosterir ins.herkes kucaginda yavrusuyla ciksin hastaneden ins.

Cok sevindim canim inan gozlerim doldu.
Ins sag salim birlikt evinize donersiniz.dualarimdasiniz.
Yine gelismelerden haberdar et olurmu.
Senin icin buyuk bir mutluluk.yavrunda artik senin kokunu hissettikce daha hizli iyilesir.

Cok sevindim canim inan gozlerim doldu.
Ins sag salim birlikt evinize donersiniz.dualarimdasiniz.
Yine gelismelerden haberdar et olurmu.
Senin icin buyuk bir mutluluk.yavrunda artik senin kokunu hissettikce daha hizli iyilesir.
Insallah cnm ins.cok sagol.olur tabi haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…