Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba
oğlum 1 yaş kontrolunde 8 kg çıktı ( 6 aylık 7.200 kg idi )biraz zayıf olduğunu söylediler
yemek konusunda bende sinirlerime hakim olamıyordum acıkınca yer diyorlardı doyuyordur merka etme diyorlardı ama rahat edemiyor işte insan neyse ki
yemek mevzusuna yeni yeni başladık sayılır önce meyvalarla başladı ( siyah üzüm, kavun, karpuz)
ona özel olarak yaptığım hiçbir şeyi (püre, muhallebi, çorba )yemiyor evde o gün ne piştiyse ondan veriyorum onlardan azda olsa yiyor. yalnız bizimle yemek istiyor tek başına da yemiyor. sofra da kucağıma oturarak onu zorlamadan ben yerken bakıyor sonra ağzını açmaya başlıyor. şu anda süt içmiyo emmeye devam sütü sevdirmeye çalışıyorum. biberon kullanmıyor bardaktan içmek istiyor ama bu sefer kokusunu alınca eliyle itiyor
geç ek gıda aldığındanmıdır bilmem ama çok çabuk hastalanıyor. devamlı hastanelerdeyiz.
sizin kızınızın durumu nasıl şu anda. kilosu ve sağlık durumu