Bebeği erkek olup doğum yapanlar bakabilir mi acaba?

Mushkara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
82
51
3
35
kızlar 40 haftanın içindeyiz oğlumun doğası yok.erkek bebekler 40 haftadan sonra doğar diyor herkes siz de nasıl oldu acaba erken doğum yapan var mı aranızda?

Yakın zamanda gelir...benimki geç geldi sanıyordum ama 4gun önceden geldi... Değişiyor yani :)

Bence kız erkekle alakası yok. Ilk oğlum 34.cu haftada doğdu. Tabi benim erken doğum riskim vardı belki ondandir. Bunda da kismetse oğlum olacak yine erken doğum riskim var inşallah benimki de 40 li haftaları bulur. Bence sizde endiselenmeyin o ne zaman geleceğini bilir :))

Benim bebiş kız gelmiyor anacım. O bebişin keyfine kalmış kız erkek olayına inanmıyorum artık :(

Kızlar sırf sancım var mı diye merakımdan nst çektirmeye gittim 100 ün üstünde sancılarım varmış ebe açıklık var mı diye kontrol etti 2 cm açıklığım varmış inşallah daha fazla olur açıklığım.doktorum ağrıların sıklığını ve şiddetini takip et dedi ama anlamıyrm ki ağrıyor mu ağrımıyor mu:110:

Kızlar sırf sancım var mı diye merakımdan nst çektirmeye gittim 100 ün üstünde sancılarım varmış ebe açıklık var mı diye kontrol etti 2 cm açıklığım varmış inşallah daha fazla olur açıklığım.doktorum ağrıların sıklığını ve şiddetini takip et dedi ama anlamıyrm ki ağrıyor mu ağrımıyor mu:110:
Ağırsa anlarsın anlamaman mümkün değil

Benimde sancılar hep 100 üstü 3 cm açılmam var . Doğuralım artık

Benimde sancılar hep 100 üstü 3 cm açılmam var . Doğuralım artık

Back
X