Bebek Beslenmesi bebeği eskiden gazlı olan annelere bi sorum olacak

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ilk dört ay çok sancılı bir gaz süreci yaşadık kabus gibiydi sonra azaldı derken altıncı ayda ek gıdalara geçtiğimizde tekrar başladı 12 aya kadar sürdü şuan 18.5 aylık ve hala mercimek yerse sabaha kadar uyuyamaz ve hala çok gaz çıkartıyor bazen gaz çıkartmak için geceleri defelarca kalkıyor.Bazı anneler diş sorunu yada başka bir nedenden dolayı geceleri uykusuz kalıp isyan ediyor benim bebeğimle ise hala uyku sorunu yaşamaya devam ediyoruz.Kolik olunca kucağa aldım kucağımda salladım ilk aylar uyku sorunu çok olduğu için alışkanlık devam ediyor.Çok yoruluyorum ve hırpalanıyorum uykusuzluktan ama bugünlerinde geçiceğini düşünerek siniri tolera etmeye çalışıyorum.offf bazı bebeklerin diğerlerine göre daha sorunlu olabiliyor daha zor olabiliyor büyütmek ama şükürki oğlumun benim gibi olaylara pozitif bakan ve anlayışlı bir annesi var sana tavsiyem önce kendin sakin ve serinkanlı olmaya çalış ben doğum yaptıktan sonra ayakta uyuduğumu çok hatırlıyorum ama bu günler geçicek bebeğine sevgiyle yaklaş sıkıntısı olmasa böyle olmaz sabırlı ol canım.Dilerim bizim kadar uzun sürmez
Bebeğiniz şuan ne durumda benmkide aşırı derecede gazlı hep böyle mi kalıcak diye çok korkuyorum:(

Bebeğinizin gaz problemi bittiğinde uyku düzeni uyku alışkanlıkları düzeldi mi bildiğim kadarıyla gazlı bebeklerin uyku düzeni uykuya geçiş aşaması çok sorunlu genelde hep duyduğum ya emerek ya bi şekilde sallanarak uyuyorlar kendi kendine uyuma alışkanlığı kazandılar mı?benim bebeğimde gazlı ve kolik emerek bazen kucağımda yürürken sızarak bazen sallanarak uyuyor.birde o zamanki huysuzlukları baki mi kalıyo merak ediyorum cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler buyrunnnnnnnnn
Bizim kız da kolikti
6 ayda bitti gazımız ancak bu dönemde hep rahatlamak için kucağa alındığından dolayı hala aynı 7 aylık olduk kucakcı ve ev gezerek uyuyor kucakta ya da memede:)

Back