- Konu Sahibi meryemmeryem
-
canım ben hem emziriyorum hem biberonla sütüm yetmediğinde mama veriyorum benm bebeğim emmeyi çok seviyor emzirmez veya biberon vermezsem ya emzik emiyor ya da ellerini:)) her bebek aynı olmuyor emmeyi bırakmadı benimki.
4 aylık bi bebeğim var sadece anne sütüyle besleniyor ve gelişimide çok iyi..
2 ay sonra işe başlıcamm bebeğimin alabildiği yere kadar anne sütünden faydalanmasını istiyorum bu nedenle sütümü sağıp vericemm..kafama takılan şey.
bebeğimi sabah bırakıp akşam alıcam hadi gündüz biberonla alıcak sütümü peki geceleri yine sütümü sağıp biberonlamı vericem
biberon alan bebekler anne memesini kabul etmiyormuş genelde
bunun bir çözümü varmı
çünkü çok yoğun bir iş ortamım olacak eve yorgun gelicem birde geceleri kalkıp pompayla uğraşmak biraz zor olacak gibi
benim kızımda senin bebişi gibi emyi daha çok seviomeHer bebek aynı olmaz canım. benimkide doğduğundan beri arada mama takviyesi alıyor. günde 1 bazen 2 defa mama veriyoruz biberonla. şu an 4 aylık olacak 4 gün sonra.ama her türlü emmeyi çok seviyor. ama emzik veremiyoruz almıyor. memeyi biberondan daha çok seviyor üstelik. bu yüzden fazla endişelenme. hemde seni özleyince senin endişenin tersine memeye daha da çok düşebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?