Hipospadias çok çeşitli bir rahatsızlık herçeşidi var malesef küçük yaşda olması daha iyi tabiki ama sizde çok geç sayılmazsınız bir an önce olup sağlığına kavuşur inşallah bizim gittiğimiz hocada yarı özel ama bu ameliyat için çok iyi para aldı bizden biz yeterki bebeğimiz tek seferde olup kurtulsun ne isterse vermeyr razıydık çok doktor doktor gezdim bütğn gittiğimiz doktorlar şuan ameliyat olduğumuz doktoru söyledi hem ürolojihemde çocuk cerrahi doktoruydu 1 ay sonra kontrolümüz var inşallah herşey istediğimiz gibi olurbenimkinde de iki delik var. ikisi yan yana. ama işemesi gereken yerden işiyor. diğer delik kör bi delik. ona dokunmayız dedi. eğrilik var benimkinde. biz de ay sonunda ameliyat olacağız. kolay bi operasyon dedi doktor. 1.5 saat süreceğini ve bir gece kalmanın yeterli olacağını, sonda takmanın şart olmadığını söyledi. istanbulda özel bir hastanede bir prof. yapacak.
6 aylıkken yapalım demişti ama ben genel anestezi için korkmuştum. şimdi 19 aylık ve erken yaptırmadığıma pişmanım. beni de korkutan anestezi kısmı nedense. ama çaresiz dert değil diyerek şükrediyorum tabi.
Bazı erkek bebeklerde işeme sıkıntısı oluyo sünnetle hal oluyo sizinki öyle birşey sanırım hipospadias sünnet derisi kapalı olan var eti yapişık olan var çift delik olan var bir çok çeşidi var bu rahatsızlık da bazen 1 ameliyatta bazen 3 4 ameliyat gerektireceğini söyleyen çok doktor var allahım herkesşn yardımcısı olsunBizim de vardı ama hafifti sanırım 3 aylık sünnet oldu sünnette halloldu. Ayrıca ameliyat gerektirmedi.
Bazı erkek bebeklerde işeme sıkıntısı oluyo sünnetle hal oluyo sizinki öyle birşey sanırım hipospadias sünnet derisi kapalı olan var eti yapişık olan var çift delik olan var bir çok çeşidi var bu rahatsızlık da bazen 1 ameliyatta bazen 3 4 ameliyat gerektireceğini söyleyen çok doktor var allahım herkesşn yardımcısı olsun
Çok geçmiş olsun doktorunuz kim acaba? Bizde ameliyat olacağız ağır vaka bizimki deBenim oğlumda ameliyat oldu perşembe günü bizimki ağır vaka aşağıda yani ama çok şükür başarılı sonuçlandı. Doktor çok önemli. Siz yaptırdınız mı oldu mu çocuğunuz ameliyat
Doktorunuz kim acaba bizde istsnbukdayızbenimkinde de iki delik var. ikisi yan yana. ama işemesi gereken yerden işiyor. diğer delik kör bi delik. ona dokunmayız dedi. eğrilik var benimkinde. biz de ay sonunda ameliyat olacağız. kolay bi operasyon dedi doktor. 1.5 saat süreceğini ve bir gece kalmanın yeterli olacağını, sonda takmanın şart olmadığını söyledi. istanbulda özel bir hastanede bir prof. yapacak.
6 aylıkken yapalım demişti ama ben genel anestezi için korkmuştum. şimdi 19 aylık ve erken yaptırmadığıma pişmanım. beni de korkutan anestezi kısmı nedense. ama çaresiz dert değil diyerek şükrediyorum tabi.
Doktorunuz kim acabaHipospadias çok çeşitli bir rahatsızlık herçeşidi var malesef küçük yaşda olması daha iyi tabiki ama sizde çok geç sayılmazsınız bir an önce olup sağlığına kavuşur inşallah bizim gittiğimiz hocada yarı özel ama bu ameliyat için çok iyi para aldı bizden biz yeterki bebeğimiz tek seferde olup kurtulsun ne isterse vermeyr razıydık çok doktor doktor gezdim bütğn gittiğimiz doktorlar şuan ameliyat olduğumuz doktoru söyledi hem ürolojihemde çocuk cerrahi doktoruydu 1 ay sonra kontrolümüz var inşallah herşey istediğimiz gibi olur
doktor ismi verebiliyor muyuz emin değilim ama prof. dr cem akbal bizimki. bu hafta olacak ameliyat.Doktorunuz kim acaba bizde istsnbukdayız
Çok az kalmış sürenizdoktor ismi verebiliyor muyuz emin değilim ama prof. dr cem akbal bizimki. bu hafta olacak ameliyat.
Bizde de özel sağlık sigortası var ama doğumsal anomalileri karşılamıyor maalesef ki. Sizin poliçede bu da mevcut demekki. Şehir hastanelerinden sıra almak çok ama çok zor ve biz ameliyat sonrası için de her an ulaşabileceğimiz bir doktor olsun istiyoruz bu yüzden özel hastane bile değil özel kliniği olan hekimlere öncelik verdik. Bir fiyat var elimizde şu an için ama aşağı yukarı aynı mı fiyatlar onu merak etmiştimücret paylaşmam hem doğru olmaz hem de gerçekten ücreti ne kadar bilmiyorum. çalıştığım kurumdan dolayı benim sigortam karşılıyor tamamını. bizimkinde asıl problem eğrilik. doktor kolayca düzeltiriz sorun olmaz dedi ama beni strese sokan anestezi ve iyileşme süreci.
o hastanede doğmuş olmasa belki başka doktorlar da araştırırdım. üniversite hastanelerinde de çok iyi proflar var bu konuda. doktorların acele etme sebebi aklı ermeden ve altları bezliyken halletmek. iyileşmesi daha kolay çünkü. o yüzden hiç stres olmayın. çaresiz dert değil sonuçta. ben de kendime böyle telkinde bulunuyorum.
Çok şükür ki henüz küçük 5 aylık beni de o bir umut rahatlatıyor. İnşallah kolayca atlatırızücret paylaşmam hem doğru olmaz hem de gerçekten ücreti ne kadar bilmiyorum. çalıştığım kurumdan dolayı benim sigortam karşılıyor tamamını. bizimkinde asıl problem eğrilik. doktor kolayca düzeltiriz sorun olmaz dedi ama beni strese sokan anestezi ve iyileşme süreci.
o hastanede doğmuş olmasa belki başka doktorlar da araştırırdım. üniversite hastanelerinde de çok iyi proflar var bu konuda. doktorların acele etme sebebi aklı ermeden ve altları bezliyken halletmek. iyileşmesi daha kolay çünkü. o yüzden hiç stres olmayın. çaresiz dert değil sonuçta. ben de kendime böyle telkinde bulunuyorum.
fiyat gerçekten bilmiyorum. ameliyat sonrası özelden yazarım size. ben banka personeli olduğum için sigortamız daha farklı. belki o yüzden kapsıyordur. bilgi alırsam haber vereceğim. prof. dr. halil tuğtepe’yi de çok duyduk. o da çok iyiymiş.Bizde de özel sağlık sigortası var ama doğumsal anomalileri karşılamıyor maalesef ki. Sizin poliçede bu da mevcut demekki. Şehir hastanelerinden sıra almak çok ama çok zor ve biz ameliyat sonrası için de her an ulaşabileceğimiz bir doktor olsun istiyoruz bu yüzden özel hastane bile değil özel kliniği olan hekimlere öncelik verdik. Bir fiyat var elimizde şu an için ama aşağı yukarı aynı mı fiyatlar onu merak etmiştim
Benim oğlumda ameliyat oldu perşembe günü bizimki ağır vaka aşağıda yani ama çok şükür başarılı sonuçlandı. Doktor çok önemli. Siz yaptırdınız mı oldu mu çocuğunuz ameliyat
merhaba. iyileşme süreci nasıldı sizin?Hipospadias çok çeşitli bir rahatsızlık herçeşidi var malesef küçük yaşda olması daha iyi tabiki ama sizde çok geç sayılmazsınız bir an önce olup sağlığına kavuşur inşallah bizim gittiğimiz hocada yarı özel ama bu ameliyat için çok iyi para aldı bizden biz yeterki bebeğimiz tek seferde olup kurtulsun ne isterse vermeyr razıydık çok doktor doktor gezdim bütğn gittiğimiz doktorlar şuan ameliyat olduğumuz doktoru söyledi hem ürolojihemde çocuk cerrahi doktoruydu 1 ay sonra kontrolümüz var inşallah herşey istediğimiz gibi olur
Doktorunuz kim acaba
Merhaba benim oğlumda 2 aylık hipospadias tanısı kondu siz hangi doktora ameliyat oldunuz istanbuldamısınızmerhaba. iyileşme süreci nasıldı sizin?
bizim sondayla bir gün kaldı. çıkardıktan sonra kendine geldi çocuk. ama bugün bandajları çıkardılar. çok ağladı. hala arada ağlayıp duruyor. bezini açtığımda bacakları titriyor acıdan. pipisi bildiğiniz kıpkırmızı bir et gibi. açık yara gibi resmen. doktor krem verdi. krem şanti gibi sık üstüne bırak dedi. ama bez değdikçe mi acıyor ne oluyor anlamadım. karton bardak kesip koyduk ama içim rahat etmedi, kayar diyip çıkardım. sizin kaç günde normale döndü yaralar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?