Bebeği hissetme

kubra2553

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
4.138
3.146
133
33
13. Haftadaym göbeğimin altında üç gündr özellikle akşamları hareketlilik hissediyorum. Bebiş olabilir mi acaba? Gaz değildir diye düşünüyorum çnkü hayatmda ilk defa hissettiğim bişey. Gaz hep olabileck bişy olduğu için. Acaba nedendir??

Bende 13+1 oldum 1 haftadır bende senin gibi alt karın bölgesinde kadıklarıma yakın göz seyirmesi gibi bişey hissediyorum demek ki bu konuda tek değilmişim :halay:

Bende 13+1 oldum 1 haftadır bende senin gibi alt karın bölgesinde kadıklarıma yakın göz seyirmesi gibi bişey hissediyorum demek ki bu konuda tek değilmişim :halay:
Bakalım tecrübeli arkadaşlardan alalım yorumları. Ben bebektir diye dusunmustum ama herkes 20. Hafta falan yazinca bende sorym dedim

Bakalım tecrübeli arkadaşlardan alalım yorumları. Ben bebektir diye dusunmustum ama herkes 20. Hafta falan yazinca bende sorym dedim
Canım banada öyle diyorlar ama herkesin bedeni bir değil ayrıca bence neden olmasın hissedilebilir 4. Ayın içindeyiz sonuçta

Canım banada öyle diyorlar ama herkesin bedeni bir değil ayrıca bence neden olmasın hissedilebilir 4. Ayın içindeyiz sonuçta
Demi yaa dogru soyluyosun. Pit pit atiyo resmen ve dokunmadan da hissedyrm birde zayiflar daha erken hissedebiliyomus. Ben 1.70 e 53 um zayif sayilirim herlda normldir ins

Demi yaa dogru soyluyosun. Pit pit atiyo resmen ve dokunmadan da hissedyrm birde zayiflar daha erken hissedebiliyomus. Ben 1.70 e 53 um zayif sayilirim herlda normldir ins
Zayıfmışsın canım sen ya evet zayıflar daha erken hissedebiliyo karın bölgesinde yağlanma olmadığı için bende boy 1.60 kilo 57 :halay:

Bende ilk o zamanlar hissetmiştim. Çikolata yedikten sonra özellikle tekme atar gibiydi ama hareketiydi emindim. Sonra gece soluma dönünce yağ gibi kaydığını hissettim. Yani o hareketler bebişinize ait canlar :) genelde ortada oluyor gaz yanlarda olur :))

Evet bebiş o bebiş :) bende hep kasıklarda hissettim erkekler daha çabuk hissedilir diyorlardı hep bende yanılmadılar :))

Kızlar 14 haftada seyirmelerle bende hissetmiştim ilerleyen zamanlarda gaz değil bebek olduğunu hissedeceksiniz tam anlamıyla 19 ve 20 arası hissettim elimi koyduğumda bastırmadan şimdi bakıyorum hareketleri görüyorum çıplak gözle rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Ayyy inşallah bunları duymak çok güzel yaa bizde hissederiz biran önce inşallah net bir şekilde benim kızım olucak allahın izniyle :anneadayı:

Ayy evett bende tebessum ederek okudum yorumlari. Ben erkek hissedyrm bakalim. Yazik babasi hissedemedi bi turlu. O elini koyunca duruyo. Cookk heyecanlı bişey Rabbim isteyen herkese hayrlısıyla nasip eylesin ins

13. Haftadaym göbeğimin altında üç gündr özellikle akşamları hareketlilik hissediyorum. Bebiş olabilir mi acaba? Gaz değildir diye düşünüyorum çnkü hayatmda ilk defa hissettiğim bişey. Gaz hep olabileck bişy olduğu için. Acaba nedendir??
Kan seyrimesi derler ona

12. Haftadan itibaren hissedebilirsiniz bebektir o

her insanda farklı zamanlarda hissediliyor inanki yani o gaz diyenleri pekte takma bende o haftalarda hep kalp atışı gibi pıtı pıtı hareket hissediyordum herkes gaz diyordu ama gaz olmadığından emindim ilk tekmeyi 17.haftada hissettim ona bile gazdır dediler ama bebek olduğundan yine emindim şimdi 24. haftama gireceğim artık net bir şekilde hareketleri algıladğım için en başından beri hissettiğim şeyin bebek olduğundan emin olmuş oldum

her insanda farklı zamanlarda hissediliyor inanki yani o gaz diyenleri pekte takma bende o haftalarda hep kalp atışı gibi pıtı pıtı hareket hissediyordum herkes gaz diyordu ama gaz olmadığından emindim ilk tekmeyi 17.haftada hissettim ona bile gazdır dediler ama bebek olduğundan yine emindim şimdi 24. haftama gireceğim artık net bir şekilde hareketleri algıladğım için en başından beri hissettiğim şeyin bebek olduğundan emin olmuş oldum
Aynen bende sizn gibi düşünüyorum. Gaz olması saçma çnkü şimdiye kadr hiç mi olmadı gazım da ben şmdi hissedyorum. Valla teşekkürler güzel yorumun için

Aynen bende sizn gibi düşünüyorum. Gaz olması saçma çnkü şimdiye kadr hiç mi olmadı gazım da ben şmdi hissedyorum. Valla teşekkürler güzel yorumun için
ya zaten belli bir zaman sonra gazla bebeği ayırt edebilir hale geliyorsun insanlarda klişeleşmiş artık gazdır demek ben hiç duymadım o yüzden öyle diyenleri sonuçta her insan farklı zamanlarda bebeğini hissediyor diyorum ya bunu dışardan biri bilemez yani o pıtırık küçük meleğindir yani :)

Back
X