Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım tecrübeli arkadaşlardan alalım yorumları. Ben bebektir diye dusunmustum ama herkes 20. Hafta falan yazinca bende sorym dedimBende 13+1 oldum 1 haftadır bende senin gibi alt karın bölgesinde kadıklarıma yakın göz seyirmesi gibi bişey hissediyorum demek ki bu konuda tek değilmişim![]()
Canım banada öyle diyorlar ama herkesin bedeni bir değil ayrıca bence neden olmasın hissedilebilir 4. Ayın içindeyiz sonuçtaBakalım tecrübeli arkadaşlardan alalım yorumları. Ben bebektir diye dusunmustum ama herkes 20. Hafta falan yazinca bende sorym dedim
Demi yaa dogru soyluyosun. Pit pit atiyo resmen ve dokunmadan da hissedyrm birde zayiflar daha erken hissedebiliyomus. Ben 1.70 e 53 um zayif sayilirim herlda normldir insCanım banada öyle diyorlar ama herkesin bedeni bir değil ayrıca bence neden olmasın hissedilebilir 4. Ayın içindeyiz sonuçta
Zayıfmışsın canım sen ya evet zayıflar daha erken hissedebiliyo karın bölgesinde yağlanma olmadığı için bende boy 1.60 kilo 57Demi yaa dogru soyluyosun. Pit pit atiyo resmen ve dokunmadan da hissedyrm birde zayiflar daha erken hissedebiliyomus. Ben 1.70 e 53 um zayif sayilirim herlda normldir ins
Kan seyrimesi derler ona13. Haftadaym göbeğimin altında üç gündr özellikle akşamları hareketlilik hissediyorum. Bebiş olabilir mi acaba? Gaz değildir diye düşünüyorum çnkü hayatmda ilk defa hissettiğim bişey. Gaz hep olabileck bişy olduğu için. Acaba nedendir??
Kan seyirmesi nasıl bişy? İlk defa duydum da ondan soruyorum. Hamileliğe has bi durum mu ?Kan seyrimesi derler ona
12. Haftadan itibaren hissedebilirsiniz bebektir o13. Haftadaym göbeğimin altında üç gündr özellikle akşamları hareketlilik hissediyorum. Bebiş olabilir mi acaba? Gaz değildir diye düşünüyorum çnkü hayatmda ilk defa hissettiğim bişey. Gaz hep olabileck bişy olduğu için. Acaba nedendir??
İyimişşş. Teşekkürlerr12. Haftadan itibaren hissedebilirsiniz bebektir o
her insanda farklı zamanlarda hissediliyor inanki yani o gaz diyenleri pekte takma bende o haftalarda hep kalp atışı gibi pıtı pıtı hareket hissediyordum herkes gaz diyordu ama gaz olmadığından emindim ilk tekmeyi 17.haftada hissettim ona bile gazdır dediler ama bebek olduğundan yine emindim şimdi 24. haftama gireceğim artık net bir şekilde hareketleri algıladğım için en başından beri hissettiğim şeyin bebek olduğundan emin olmuş oldum13. Haftadaym göbeğimin altında üç gündr özellikle akşamları hareketlilik hissediyorum. Bebiş olabilir mi acaba? Gaz değildir diye düşünüyorum çnkü hayatmda ilk defa hissettiğim bişey. Gaz hep olabileck bişy olduğu için. Acaba nedendir??
Aynen bende sizn gibi düşünüyorum. Gaz olması saçma çnkü şimdiye kadr hiç mi olmadı gazım da ben şmdi hissedyorum. Valla teşekkürler güzel yorumun içinher insanda farklı zamanlarda hissediliyor inanki yani o gaz diyenleri pekte takma bende o haftalarda hep kalp atışı gibi pıtı pıtı hareket hissediyordum herkes gaz diyordu ama gaz olmadığından emindim ilk tekmeyi 17.haftada hissettim ona bile gazdır dediler ama bebek olduğundan yine emindim şimdi 24. haftama gireceğim artık net bir şekilde hareketleri algıladğım için en başından beri hissettiğim şeyin bebek olduğundan emin olmuş oldum
ya zaten belli bir zaman sonra gazla bebeği ayırt edebilir hale geliyorsun insanlarda klişeleşmiş artık gazdır demek ben hiç duymadım o yüzden öyle diyenleri sonuçta her insan farklı zamanlarda bebeğini hissediyor diyorum ya bunu dışardan biri bilemez yani o pıtırık küçük meleğindir yani :)Aynen bende sizn gibi düşünüyorum. Gaz olması saçma çnkü şimdiye kadr hiç mi olmadı gazım da ben şmdi hissedyorum. Valla teşekkürler güzel yorumun için